Als jij wilt beginnen met dropshipping en je hebt een webwinkel van WooCommerce, dan zit je goed bij Van Der Meer uit Rotterdam. Doordat je beschikt over een WooCommerce-webshop wordt het heel eenvoudig om een koppeling te maken met onze dropshipping-groothandel. Op die manier worden alle bestellingen van jouw webshop direct naar ons doorgeschakeld, zodat wij deze kunnen verwerken en versturen. Zo bespaar jij dus tijd en ruimte en kan je jouw focus houden op het runnen van jouw business.

Geen eigen voorraad nodig
Webshopkoppeling
Vandaag besteld, morgen in huis

Laat je ontzorgen van het verwerken van orders en profiteer van tevreden klanten.

Dropshipping wordt heel eenvoudig met een webshop van WooCommerce

Door gebruik te maken van dropshipping minimaliseer je de ruimte die je nodig hebt voor jouw webshop. Dat komt omdat wij direct dropshippen naar jouw klanten waardoor je er zelf dus geen magazijn voor een eigen voorraad op hoeft na te houden. Als jij beschikt over een webwinkel van bijvoorbeeld WooCommerce of Shopify wordt het heel makkelijk om jouw webshop aan onze groothandel te koppelen voor dropshipping. Ga met ons in gesprek en bespreek de opties die er zijn voor jouw online bedrijf.

Geniet van tevreden klanten met ons als leverancier

Zie jij minder werk en tevreden klanten wel zitten? Volg dan ons dropshipping stappenplan en koppel jouw webwinkel eenvoudig aan onze groothandel en profiteer van ons ruime assortiment. Heb je nog vragen over onze producten, diensten, leveringen of retouren? Neem dan gerust contact met ons op via 010 – 437 05 05 of via klantenservice@vdmdtg.nl.