Een goede voorbereiding is het halve werk, daarom heeft onze dropshipping groothandel voor dierenproducten een handig stappenplan ontwikkeld. Door middel van dropshipping kun jij eenvoudig jouw eigen fysieke of online dierenwinkel opstarten en ons stappenplan vertelt je hoe. Met onze hulp heb je voor je het weet al een dierenzaak met een ruime voorraad en dat zonder een groot magazijn nodig te hebben!
Geen eigen voorraad nodig
Webshopkoppeling
Vandaag besteld, morgen in huis

Laat je ontzorgen van het verwerken van orders en profiteer van tevreden klanten.

Profiteer van dropshipping en volg ons stappenplan

Om te kunnen beginnen met dropshipping is het belangrijk dat je beschikt over een bepaald webshopplatform zoals Magento of Shopify. Door middel van die platforms kun je jouw webshop koppelen aan onze groothandel voor dierenartikelen. Daardoor worden alle bestellingen die in jouw webwinkel worden geplaatst direct aan ons  gekoppeld. Wij zullen er vervolgens voor zorgen dat de orders worden verwerkt en verzonden naar jouw klanten. Profiteer van deze ideale vorm van e-commerce en ga een gesprek met Van Der Meer uit Rotterdam aan over de mogelijkheden. 

Koppel direct jouw webshop aan ons

Volg het stappenplan van onze dropshipping groothandel en ontdek de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben. Heb je nog vragen over onze producten, diensten, verzendingen of retouren? Neem dan gerust contact met ons op. Je bereikt ons door een e-mail te sturen naar klantenservice@vdmdtg.nl, of bel simpelweg naar 010 – 437 05 05.