Word klant bij ons!

Ben jij ondernemer en op zoek naar een (nieuwe) leverancier van dierbenodigdheden? Dan ben je bij Van der Meer aan het juiste adres! Word klant en krijg toegang tot ruim 10.000 artikelen. Je kunt bij ons terecht in onze groothandel te Rotterdam (shopexperience van 4500 m2!) of bestel je artikelen via onze webshop en laat ze bezorgen. Naast een ruim assortiment voor snavel tot snuit, vind je bij ons de beste deals en organiseren we meermaals per jaar informatieve events zodat je kennis up-to-date blijft. Het enige wat je nodig hebt om je in te schrijven als klant is een recent KvK uittreksel

Klantenpas

Om toegang te krijgen tot de groothandel en producten af te kunnen rekenen, heb je een Van der Meer-klantenpas nodig. Bij een bezoek aan onze groothandel word je gelijk ingeschreven en ontvang je deze pas direct. Schrijf je je in via het aanmeldformulier, dan ligt jouw klantenpas bij je bezoek aan de groothandel voor je klaar bij de klantenservice. Het is noodzakelijk om je klantenpas bij elk bezoek mee te nemen; in het geval dat je de pas een keer vergeet, kun je bij de klantenservice een dagpas aanvragen.

Bestellen

Wil je onze producten afnemen, maar ben je niet in de gelegenheid ons te bezoeken? Dan kun je ook een bestelling plaatsen in onze webshop. Jouw inloggegevens voor de webshop ontvang je binnen 24 uur nadat jouw inschrijving bij ons verwerkt is op het door jou opgegeven e-mailadres.

Dropshippen

Wil je gaan dropshippen met Van der Meer? Schrijf je hieronder in en vink de optie dropshippen aan. Bekijk deze pagina voor meer informatie over dropshippen.

Kom je er niet helemaal uit? Neem dan contact op met de klantenservice via klantenservice@vdmdtg.nl. Wij helpen je graag!

Aanmeldformulier

* Verplichte velden.

Dropshippen?

Persoonsgegevens

Persoonsgegevens 2e pashouder

Factuuradres

BTW verleggen?

9 + 1 =