Droom jij van een online webshop in de dierenbranche?

Is het jouw droom een webshop met dierbenodigdheden te beginnen? Samen met Van der Meer maak jij je droom waar!

Shopify, WooCommerce, Lightspeed, CCV shop en Magento

Wij hebben een koppeling met de webshopplatforms Shopify, WooCommerceLightspeed, CCV shop, Magento en Prestashop. Middels een app of plugin voeg je onze productdata aan je webshop toe. Voor jou als klant biedt dit veel mogelijkheden en gebruiksgemak. Shopify, WooCommerce, Lightspeed, CCV shop, Magento en Prestashop hebben een toegewijde klantenservice voor technische vragen en bieden hulp en ondersteuning voor de webshop. Via onderstaande links kun je meer informatie vinden over onze koppeling met Shopify, WooCommerce, Lightspeed,  CCV shop, Magento en Prestashop en de daarbij behorende kosten*.

 

 

Aarzel niet om contact op te nemen met Shopify, WooCommerce, Lightspeed of CCV shop voor meer informatie en de kosten voor het huren van een webshop. Zij kunnen je hier alles over vertellen.

* Let op, de kosten voor de webshop zelf en de koppeling met VDM komen hier nog bij. Deze zijn afhankelijk van het pakket dat wordt gekozen.

Andere webshop-platformen

Wil je meer vrijheid en liever zelf een webshop (laten) bouwen, dan is dit ook mogelijk. Je kunt dan een database-feed afnemen, die wij aanbieden in XML- of CSV-formaat. Die kun je in je eigen webshop inlezen om op die manier onze producten te verkopen. De database-feed wordt dagelijks geüpdatet en het voorraadbestand ieder half uur.

Alles in één?

Wil jij helemaal geen zorgen hebben over het bouwen van een webshop en gelijk aan de slag? Aanbieder GoGetters biedt naast de koppeling ook een alles-in-één pakket waarmee je direct klaar bent om te starten. Zij regelen het ontwerp van je webshop en voorzien deze van alle gewenste dierenproducten. De kant-en-klare webshop wordt volledig geautomatiseerd opgeleverd, zodat jij je kan richten op andere aspecten zoals verkoop en marketing.

Plug & Play

Voor maar 30 euro p/m kun je direct aan de slag bij Van der Meer met een koppeling voor je webshop. Vul het online contactformulier in om je aan te melden.

Webshop met eigen magazijn

Ga je liever aan de slag met een eigen voorraad en zelf verzenden? Uiteraard is dat ook mogelijk. Je kunt je producten bij ons afhalen in Rotterdam of kies voor bezorging. Bij bezorging plaats je een bestelling in de webshop. Je ziet hier automatisch de productprijzen die op jouw klantenpas van toepassing zijn. Na het voltooien van je bestelling kun je in het winkelmandje kiezen voor de optie ‘bezorgen’. Indien je een automatische incasso afgeeft, worden de goederen direct verzonden nadat je je bestelling hebt geplaatst. Kies je voor een andere betaalwijze, dan verzamelen en verzenden wij jouw order na ontvangst van de betaling. Van der Meer verzendt orders door middel van pakketpost of palletbezorging. Je kunt zelf kiezen van welke vervoerder je hiervoor gebruik wilt maken.

Wil je je voorraad afhalen, maar heb je geen tijd om het zelf te verzamelen? Ook daarbij kunnen we je helpen. Na het plaatsen van je bestelling kun je kiezen voor ‘afhalen’. In dit geval zetten wij jouw bestelling voor je klaar en kun je deze zelf komen afhalen. We brengen voor het klaarzetten van de bestelling €5,00 in rekening.

Let op! Wil je over de grens pakketten verzenden? Dan ben je in Duitsland verplicht om verpakkingsbelasting te betalen. Lees hier meer. Laat je de pakketten door ons verzenden? Dan betaal je deze kosten niet!

Track & Trace

Van iedere verzonden bestelling ontvang je een bevestigingsmail met track & trace code. Op deze manier kun je het pakket volgen. Deze code dien je zelf door te sturen naar je klant indien er is gekozen voor dropshipment.

Franco bedrag

Wij hanteren geen franco orderbedrag, alle prijzen zijn af magazijn en per pakket worden verzendkosten in rekening gebracht.

Verzendkosten 2024

Bekijk hier de verzendkosten per pakket.

Heb je nog vragen? Bekijk of je antwoord tussen de veelgestelde vragen staat of neem contact op met de klantenservice via mail klantenservice@vdmdtg.nl of telefoon 010 – 437 05 05

 

Het maakt niet uit wat jouw ambitie is, Van der Meer staat je graag bij om jouw droom waar te maken!