Droom jij van een online webshop in de dierenbranche?

Is het jouw droom een webshop met dierbenodigdheden te beginnen? Samen met Van der Meer maak jij je droom waar!

Lightspeed, CCVshop en WooCommerce

Wij hebben een koppeling met de webshopplatforms Lightspeed, CCV shop, WooCommerce en Shopify. Middels een app of plugin voeg je onze productdata aan je webshop toe. Voor jou als klant biedt dit veel mogelijkheden en gebruiksgemak. Lightspeed, CCVshop, WooCommerce en Shopify hebben een toegewijde klantenservice voor technische vragen en bieden hulp en ondersteuning voor de webshop. Via onderstaande links kun je meer informatie vinden over onze koppeling met Lightspeed, CCVshop, WooCommerce en Shopify en de daarbij behorende kosten*.

Lightspeed

CCVshop

WooCommerce

Shopify

 

Aarzel niet om contact op te nemen met Lightspeed, CCVshop, WooCommerce of Shopify voor meer informatie en de kosten voor het huren van een webshop. Zij kunnen je hier alles over vertellen.

* Let op, de kosten voor de webshop zelf komen hier nog bij. Deze zijn afhankelijk van het pakket dat wordt gekozen.

 

Andere webshop-platformen

Wil je meer vrijheid en liever zelf een webshop (laten) bouwen, dan is dit ook mogelijk. Je kunt dan een database-feed afnemen, die wij aanbieden in XML- of CSV-formaat. Die kun je in je eigen webshop inlezen om op die manier onze producten te verkopen. De database-feed wordt dagelijks geüpdatet en het voorraadbestand ieder half uur. Om deze database-feed aan te maken betaal je eenmalig € 150,- excl. BTW.

Heb je interesse in een samenwerking met ons, of wil je meer informatie? Neem dan contact op met de klantenservice op klantenservice@vdmdtg.nl of 010-4370505.

Het maakt niet uit wat jouw ambitie is, Van der Meer staat je graag bij om jouw droom waar te maken!

Onze partners

Wil je een webshop starten, maar heb je nog vragen?

Stel je vraag via onderstaand contactformulier en we helpen je graag!

11 + 11 =