Droom jij van een online webshop in de dierenbranche?

Is het jouw droom een webshop met dierbenodigdheden te beginnen? Samen met Van der Meer maak jij je droom waar!

Shopify, WooCommerce, Lightspeed, CCV shop en Magento

Wij hebben een koppeling met de webshopplatforms Shopify, WooCommerceLightspeed, CCV shop, Magento en Prestashop. Middels een app of plugin voeg je onze productdata aan je webshop toe. Voor jou als klant biedt dit veel mogelijkheden en gebruiksgemak. Shopify, WooCommerce, Lightspeed, CCV shop, Magento en Prestashop hebben een toegewijde klantenservice voor technische vragen en bieden hulp en ondersteuning voor de webshop. Via onderstaande links kun je meer informatie vinden over onze koppeling met Shopify, WooCommerce, Lightspeed,  CCV shop, Magento en Prestashop en de daarbij behorende kosten*.

Aarzel niet om contact op te nemen met Shopify, WooCommerce, Lightspeed of CCV shop voor meer informatie en de kosten voor het huren van een webshop. Zij kunnen je hier alles over vertellen.

* Let op, de kosten voor de webshop zelf komen hier nog bij. Deze zijn afhankelijk van het pakket dat wordt gekozen.

 

Andere webshop-platformen

Wil je meer vrijheid en liever zelf een webshop (laten) bouwen, dan is dit ook mogelijk. Je kunt dan een database-feed afnemen, die wij aanbieden in XML- of CSV-formaat. Die kun je in je eigen webshop inlezen om op die manier onze producten te verkopen. De database-feed wordt dagelijks geüpdatet en het voorraadbestand ieder half uur. Om deze database-feed aan te maken betaal je eenmalig € 150,- excl. BTW.

 

Alles in één?

Wil jij helemaal geen zorgen hebben over het bouwen van een webshop en gelijk aan de slag? Aanbieder GoGetters biedt naast de koppeling ook een alles-in-één pakket waarmee je direct klaar bent om te starten. Zij regelen het ontwerp van je webshop en voorzien deze van alle gewenste dierenproducten. De kant-en-klare webshop wordt volledig geautomatiseerd opgeleverd, zodat jij je kan richten op andere aspecten zoals verkoop en marketing.

 

Heb je interesse in een samenwerking met ons, of wil je meer informatie? Neem dan contact op met de klantenservice op klantenservice@vdmdtg.nl of 010-4370505.

Het maakt niet uit wat jouw ambitie is, Van der Meer staat je graag bij om jouw droom waar te maken!

Wil je een webshop starten, maar heb je nog vragen?

Stel je vraag via onderstaand contactformulier en we helpen je graag!

12 + 15 =