ga jij Met Van der meer en dierendingen de markt op?

Heb jij er altijd al van gedroomd om met een wagen of kraam met ‘dierendingen’ op de markt te staan? Met de franchiseformule van DierenDingen en Van der Meer is dit mogelijk!

DierenDingen is een samenwerkingsverband tussen ervaren marktkoopman Charles van Aelst en Van der Meer. De franchiseformule is ontstaan om ondernemers te helpen bij de verkoop van dierenbenodigdheden op de markt. Je hebt als ondernemer de keuze uit het huren of kopen van een markt/verkoopwagen. Als eigen inbreng van de ondernemer wordt de aanschaf van een bus of bakwagen verwacht.
De verkoopwagen of marktkraam wordt door DierenDingen omgetoverd tot de WAFMIAUWPIEPKNAAG-kraam. Deze wordt voorzien van de benodigde inventaris, aankleding, promotiemateriaal en een basispakket aan producten.

Daarnaast word je als franchisenemer ondersteund door Charles van Aelst. De nieuwe DierenDingen-collega’s krijgen een praktijktraining, waarbij gedurende een periode meegelopen wordt bij Charles. Aan bod komen alle aspecten van het runnen van een succesvolle marktkraam of – wagen, zoals verkooptechnieken, het inrichten van de kraam, presentatie en persoonlijke benadering. Ook als je eenmaal gestart bent, kun je terugvallen op DierenDingen en Charles. Bovendien komen de DierenDingen-collega’s één keer per maand samen bij Van der Meer, om bij te praten. Op deze bijeenkomst wordt de voorafgaande periode geëvalueerd en worden de producten voor de aankomende folder gekozen. Je kunt jouw ervaringen op deze manier met je collega’s delen. De formule is daarom niet alleen geschikt voor ervaren marktlieden, maar ook voor beginnende ondernemers.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van DierenDingen? Kijk voor meer informatie op www.dierendingen.info of bel naar Dhr. Charles van Aelst via 06-51275959.

Wil jij meer weten over Dierendingen?

Wij geven je graag meer informatie over ons samenwerkingsverband en de mogelijkheden

6 + 10 =