Ons assortiment: voor ieder dier wat wils!

Van der Meer is met een assortiment van ruim 10.000 producten uitgegroeid tot één van grootste Cash & Carry-groothandels in dierenbenodigdheden, met een assortiment van bijvoorbeeld diervoeding voor hond, kat, knaagdier, vogel, aquaria en terraria tot non-foodproducten als benches, speelgoed, accessoires en geneesmiddelen.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe en innovatieve producten die meegaan met de laatste trends en ontwikkelingen. Naast de bekende merken zoals Kong, Trixie, Blond, Chuck It, Flexi, Croci, Earth Rated, Nylabone, PetSafe, Savic, Easy pets, Back 2 Nature en nog veel meer, leveren wij ook diverse exclusieve merken. Dit zijn nog lang niet alle merken die wij in ons assortiment hebben. Neem eens een kijkje in onze webshop of in de groothandel.

 

Distributiemerken

Dit zijn merken die niet door ons ontwikkeld zijn, maar waar wij in Nederland de exclusieve distributeur voor zijn. Dit zijn bijvoorbeeld merken als Trixie, Advance, Rosewood, Happy Pet, Bunny Nature, Hery, Imac, Komodo, Martin, Numaxes, Tarhong, Zolux, Brightkins, Hunger for Words en Be:Loved. Dit zijn topmerken uit het buitenland, alleen te verkrijgen bij Van der Meer.

Het doel met onze eigen merken en distributiemerken is om ervoor te zorgen dat er op kwalitatief hoogwaardige producten gezonde marges gemaakt kunnen worden.
Zo maken we niet alleen huisdieren blij en gelukkig, maar ook jou als klant van Van der Meer.

Zelf ontwikkelde merken

Deze producten zijn door ons bedacht, ontwikkeld en gecreëerd. Voorbeelden hiervan zijn Petsnack, Dogtreatz, I Am, Sazzz, Excellent, Foeiii en de Vries. Dit zijn producten geproduceerd op basis van hoogwaardige materialen en ingrediënten, voor een scherpe prijs.