Dropshipping is heel eenvoudig als je beschikt over een bepaald soort webshopplatform, bijvoorbeeld Shopify. Door over een platform zoals Shopify te beschikken is het heel eenvoudig om jouw webwinkel te koppelen aan onze dropshipping groothandel. Zo ben je ervan verzekerd dat je een breed assortiment aan dierenartikelen aan jouw klanten kunt aanbieden, terwijl je zelf tijd en ruimte bespaart.
Geen eigen voorraad nodig
Webshopkoppeling
Vandaag besteld, morgen in huis

Laat je ontzorgen van het verwerken van orders en profiteer van tevreden klanten.

Dropshipping doe je met behulp van een Shopify webshop

Als je ervoor kiest om jouw Shopify webwinkel te koppelen aan onze dropshipping groothandel krijg je toegang tot ons brede assortiment met ruim 9000 dierenproducten. Hier zit voor bijna elke diersoort wel een uitstekend producttussen, van speelgoed tot verzorgingsproducten, die jij kunt aanbieden in jouw webwinkel. Wanneer een klant een bestelling plaats in jouw webshop komt deze direct bij ons terecht, wij zullen deze verwerken en opsturen. Naast dat je met een Shopify webshop een eenvoudige koppeling kunt maken met onze dropshipping groothandel, is dit ook mogelijk met andere webshopplatforms, zoals:

Stel je klanten tevreden met ons als leverancier

Laat je ontzorgen van het verwerken en versturen van orders en schakel Van Der Meer uit Rotterdam in. Door ons brede aanbod en hoge kwaliteit producten ben je ervan verzekerd dat jouw klanten en hun huisdieren tevreden zullen zijn. Neem eenvoudig contact met ons op via 010 – 437 05 05 of stuur een e-mail naar klantenservice@vdmdtg.nl.