Met ons als jouw leverancier van dierenartikelen zorgen wij ervoor dat de bestelde producten direct bij jouw klant terechtkomen door middel van dropshipping. Door een koppeling te leggen tussen onze websites zullen de bestellingen die in jouw webshop worden geplaatst aan ons worden doorgegeven. Wij verwerken die orders direct en zorgen dat de dropshipping feilloos wordt uitgevoerd.
Geen eigen voorraad nodig
Webshopkoppeling
Vandaag besteld, morgen in huis

Laat je ontzorgen van het verwerken van orders en profiteer van tevreden klanten.

Direct dropshipping regelen voor jouw webshop? Wij helpen je verder!

Denk jij er aan om een nieuwe webwinkel op te zetten? Een groot obstakel voor veel startende webshopeigenaren is opslagruimte. Als je net begint heb je vaak niet direct genoeg ruimte om producten op te slaan en dan is dropshipping dé oplossing. Nu denk je misschien direct: dropshipping, wat is dat? Het is niets meer of minder dan jouw leverancier inschakelen als tussenpersoon om jouw artikelen op te slaan én te versturen naar jouw klanten.

Ontdek de vele mogelijkheden bij ons

Schakel groothandel Van Der Meer uit Rotterdam in als jouw dropshipping leverancier en profiteer van de voordelen. Wij nemen het klaarmaken en verzenden van orders uit jouw handen, zodat jij je op belangrijkere zaken kunt focussen. Neem eenvoudig contact met ons op door te bellen naar 010 – 437 05 05 of stuur een e-mail naar klantenservice@vdmdtg.nl. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.