Droom jij van een dierenwinkel?

Is het je droom een eigen winkel of webshop met dierbenodigdheden te beginnen? Samen met Van der Meer maak jij je droom waar.

Wil je een fysieke winkel beginnen? Dan biedt Van der Meer in samenwerking met Desyde Retail een volledig pakket om je te helpen de eerste stappen te zetten. In dit pakket vind je alle apparatuur die je nodig hebt om te starten als ondernemer. Je kunt hierbij denken aan een kassasysteem, pinautomaat, bonnenprinter en alle apparatuur die nodig is in jouw winkel, zodat je een vliegende start maakt.

Ook krijg je bij dit pakket een webshop van CCV shop.  Alle data van onze artikelen wordt geëxporteerd naar het kassasysteem en van daaruit naar jouw webshop, zodat je beschikking hebt over al onze content, prijzen, afbeeldingen en actuele voorraden. Het kassasysteem houdt je voorraad bij, dus er worden automatisch bestellingen gegenereerd om de winkel weer te bevoorraden.

Wanneer klanten iets in jouw webshop bestellen, wordt hun bestelling door ons rechtstreeks naar hen verstuurd (dropshipment). Zonder enige moeite laat je je klanten zo online bestellen en kun je meer artikelen aanbieden én laten leveren dan er fysiek in je winkel staan. Zie voor de voorwaarden de informatie over ‘Dropshipment’ op onze website.

Heb je interesse in een samenwerking met ons, of wil je meer informatie? Neem dan contact op met de klantenservice op klantenservice@vdmdtg.nl of 010-4370505.

Het maakt niet uit wat jouw ambitie is, Van der Meer staat je graag bij om jouw droom waar te maken!

Dierenwinkel verkopen?
Heb je besloten te stoppen met je dierenwinkel?
Ook daar kunnen we je bij helpen. 
Neem contact op met rick@vandermeerdiertotaalgroothandel.nl
om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Heb jij vragen over jouw droomwinkel?

Graag beantwoorden we al je vragen over je toekomstige dierenwinkel

13 + 8 =