Als jij een groothandel zoekt voor dropshipping waarbij de kans op retouren laag is, dan zit je bij Van Der Meer uit Rotterdam goed. Wij bieden producten voor dieren aan van de hoogste kwaliteit zodat jouw klanten en hun huisdieren gegarandeerd tevreden zullen zijn. Met ons als jouw dropshipping leverancier ben jij minder tijd kwijt met het verwerken van orders én retouren. Zo kan je je focus  houden op het runnen van je bedrijf.

Geen eigen voorraad nodig
Webshopkoppeling
Vandaag besteld, morgen in huis

Laat je ontzorgen van het verwerken van orders en profiteer van tevreden klanten.

Met ons als dropshipping leverancier krijg je veel orders en weinig retouren

Onze groothandel beschikt over een ruim assortiment met meer dan 9000 dierenproducten van hoogstaande merken. Wij hebben voor bijna alle dieren wel de juiste artikelen, zoals speeltjes of voeding. Bij ons zijn er veel gerenommeerde merken beschikbaar, zoals Royal Canin, maar ook een aantal door ons ontwikkelde merken, zoals Scandi. Die producten zijn geproduceerd met enkel de beste materialen en ingrediënten. Al deze dierenartikelen zijn beschikbaar voor dropshipping en door de goede kwaliteit zijn de kansen op retouren erg laag!

Laat ons jouw werk uit handen nemen

Profiteer met ons als jouw dropshipping groothandel en stel jouw klanten tevreden. Wil je meer weten over hoe dropshipping precies werkt? Neem dan contact met ons op en wij zullen het stappenplan voor dropshipping met u doorlopen. U bereikt ons via 010 – 437 05 05 of via klantenservice@vdmdtg.nl.