Als jij op zoek bent naar iemand die jou kan helpen met dropshipping in Nederland, dan zit je bij groothandel Van Der Meer uit Rotterdam goed. Koppel jouw webshop aan één van de vele groothandels in Nederland, en dropship je producten direct naar jouw klanten. Onze groothandel in dierenproducten helpt je hier graag bij. Door ons ruime assortiment en hoge kwaliteit zijn wij dé groothandel om in te schakelen voor dropshipment.
Geen eigen voorraad nodig
Webshopkoppeling
Vandaag besteld, morgen in huis

Laat je ontzorgen van het verwerken van orders en profiteer van tevreden klanten.

Op zoek naar een dropshipping groothandel? Ontdek de mogelijkheden bij ons

Groothandel Van Der Meer is voorzien van een breed assortiment met dierenartikelen voor dropshipping. Door gebruik te maken van een groothandel met dropshipping in Nederland, minimaliseer je de ruimte die je nodig hebt voor het runnen van je webshop. Dat komt doordat onze groothandel de dropshipment uitvoert direct bij jouw klanten aan de deur, dus je hoeft zelf geen producten op voorraad te hebben liggen. De dropship-mogelijkheden van onze groothandel beperken zich trouwens niet tot Nederland, maar het is ook mogelijk om met ons samen te werken voor dropshipping naar België.

Bekijk ons brede aanbod dierenartikelen

Onze groothandel heeft een assortiment van ruim 9000 producten voor dieren die kunnen worden toegepast op dropshipping in Nederland en België. Wij hebben voor bijna alle dieren wel artikelen in huis, zoals honden, katten, knaagdieren en nog veel meer. Bekijk het ruime assortiment van een van de beste groothandels van Nederland en dropship jouw dierenartikelen direct naar jouw klanten.

Koppel jouw webshop aan ons

Laat het dropshipment van jouw webshop voorzien door onze groothandel. Koppel jouw webwinkel met onze groothandel en laat alle dierenbenodigdheden naar jouw klanten binnen Nederland en België bezorgen via dropshipping. De klant plaatst een bestelling in jouw webwinkel, die je vervolgens bij onze groothandel aanlevert. Wij verwerken de bestelling en versturen de dierenartikelen in een blanco doos direct bij de klant. Dat proces kun je automatiseren door jouw webwinkel te koppelen en wordt gemakkelijker gemaakt als je gebruikmaakt van webshopplatforms zoals Shopify of Magento. Profiteer van een van de beste groothandels in Nederland en dropship de bestelling van jouw klanten met onze groothandel als leverancier.

Neem contact met ons op en stel je vragen

Dropship jouw producten direct bij jouw klanten en schakel een van de beste groothandels van Nederland in om je te helpen. Groothandel Van Der Meer is door het grote aanbod en de hoge kwaliteit van de producten de perfecte kandidaat om in te schakelen voor dropshipment. Laat je ontzorgen van het verzenden van bestellingen en focus je volledig op het runnen van jouw webwinkel. Heb je nog vragen over een van onze producten of over wat dropshipping precies voor jou kan betekenen? Neem dan telefonisch contact met ons op door te bellen naar 010 – 437 05 05 of stuur een e-mail naar klantenservice@vdmdtg.nl