Groothandel Van Der Meer Diertotaal staat klaar om de dropshipping te voorzien van al jouw dierenartikelen, zoals dierenvoeding. Dropship de dierenbenodigdheden die jouw webshop verkoopt eenvoudig naar jouw klanten door ons in te schakelen als leverancier. Wees ervan verzekerd dat de viervoeters van jouw klanten tevreden zijn en schakel onze groothandel in voor de dropshipping van alle dierenbenodigdheden.
Geen eigen voorraad nodig
Webshopkoppeling
Vandaag besteld, morgen in huis

Laat je ontzorgen van het verwerken van orders en profiteer van tevreden klanten.

Schakel onze dropshipping in om al uw dierenartikelen te leveren

Onze groothandel heeft een assortiment van ruim 9000 dierenbenodigdheden, zoals dierenvoeding, die kunnen worden toegepast op dropshipping. Wij hebben voor bijna alle dieren wel artikelen in huis, zoals honden, katten, knaagdieren en nog veel meer. Bekijk ons ruime assortiment en maak gebruik van de dropshipping om deze dierenartikelen direct bij jouw klanten te krijgen.

Koppel jouw webshop aan ons

Dropship eenvoudig alle dierenbenodigdheden naar jouw klanten door jouw webshop te koppelen aan die van ons. Bij dropshipping plaatst de klant een bestelling voor dierenbenodigdheden, zoals dierenvoeding, in jouw webshop of winkel, die je vervolgens bij onze groothandel aanlevert. Wij verwerken de bestelling en versturen de dierenartikelen in een blanco doos direct bij de klant via dropshipping. Dat proces kun je automatiseren door jouw webwinkel te koppelen. Dit wordt gemakkelijker gemaakt als je gebruikmaakt van één van deze webshopplatforms:

Ontdek de mogelijkheden voor jouw webwinkel en dropship de dierenbenodigheden die jouw klanten bij jou bestellen via ons als gespecialiseerde leverancier.

Waar wij voor staan

Groothandel Van Der Meer uit Rotterdam heeft één duidelijk uitgangspunt waar wij altijd naar zullen streven, namelijk “Own a happy pet”. Vrij vertaald betekent dit dat wij er alles aan doen om te zorgen dat al onze klanten een blij en gelukkig huisdier hebben. Dat doet onze groothandel door alleen de beste kwaliteit dierenbenodigdheden, zoals dierenvoeding, te leveren via dropshipping. Natuurlijk vinden wij tevreden klanten ook ontzettend belangrijk, daarom zijn wij altijd bereikbaar om vragen of persoonlijke wensen te beantwoorden.

Neem contact met ons op

Wil je jezelf van tevreden klanten verzekeren? Dropship dan alle dierenbenodigdheden op jouw webshop direct naar hun toe. Koppel jouw webshop aan ons en laat je het verwerken van orders door ons uit handen nemen. Heb je nog vragen over een van onze dierenartikelen of over wat dropshipping precies voor jou kan betekenen? Neem dan telefonisch contact met ons op door te bellen naar 010 – 437 05 05 of stuur een e-mail naar klantenservice@vdmdtg.nl. Focus je op het runnen van jouw zaak en laat de dropshipping van jouw dierenartikelen maar aan ons over!