Heb jij een webwinkel voor dierenartikelen en ben je op zoek naar een externe partij om jou te voorzien van dropshipping in België? Dan is groothandel Van Der Meer uit Rotterdam de perfecte kandidaat voor deze klus! Met een ruim assortiment aan dierenartikelen voor diverse soorten huisdieren, ben je er bij ons van verzekerd dat jouw klanten en hun huisdieren tevreden zullen zijn.
Geen eigen voorraad nodig
Webshopkoppeling
Vandaag besteld, morgen in huis

Laat je ontzorgen van het verwerken van orders en profiteer van tevreden klanten.

Schakel ons in voor dropshipping naar België

Door jouw webwinkel uit België te koppelen aan onze dropshipping-groothandel worden alle bestellingen die in jouw winkel worden geplaatst, bij ons aangeleverd. Wij zullen deze orders verwerken en naar jouw klanten versturen. Omdat wij de bestellingen direct verzenden , hoef jij geen producten op voorraad te hebben. Ook houden wij de verzendkosten van de dierenproducten relatief laag zodat het voor iedereen rendabel is om gebruik te maken van dropshipping in België.

Schakel ons vandaag nog in als jouw dropshipper

Laat je ontzorgen door onze groothandel in te schakelen voor dropshipping voor jouw webshop. Vul ons online contactformulier in en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen. Je bereikt ons ook door een e-mail te sturen naar klantenservice@vdmdtg.nl, of bel simpelweg naar 010 – 437 05 05. Wij staan klaar om jouw vragen te beantwoorden.