Bij dropshipping regelt de leverancier de bestellingen en leveringen in Nederland voor jouw webshop. Dropship de artikelen uit jouw webshop eenvoudig naar jouw klanten en bespaar jezelf tijd en ruimte. Door gebruik te maken van dropshipping is het namelijk niet nodig om naast een webwinkel ook over een magazijn te beschikken, aangezien alle artikelen direct door de leverancier worden verwerkt en verstuurd. Als je onze groothandel in dierenartikelen inschakelt als dropship-leverancier voor jouw webshop, zul je hier geen spijt van krijgen!
Geen eigen voorraad nodig
Webshopkoppeling
Vandaag besteld, morgen in huis

Laat je ontzorgen van het verwerken van orders en profiteer van tevreden klanten.

Wil je dropshipping in Nederland regelen voor jouw webshop?

Heb jij een webwinkel voor dierenartikelen en wil jij graag dropshipping inschakelen van een ervaren leverancier? Dan ben je bij Van Der Meer uit Rotterdam op de juiste plek! Onze groothandel heeft een assortiment dierenbenodigdheden voor jouw webshop, die  in te schakelen zijn voor dropshipping doorheen heel Nederland. Bekijk ons ruime assortiment en maak gebruik van dropshipping om deze dierenartikelen vanuit jouw webwinkel direct bij jouw klanten te krijgen.

Schakel ons in voor dropshipping en koppel jouw webwinkel

Dropship eenvoudig alle dierenartikelen naar jouw klanten door jouw webshop te koppelen aan onze groothandel. Bij dropshipping plaatst de klant een bestelling voor dierenartikelen in jouw webshop die vervolgens wordt aangeleverd bij onze groothandel in Nederland. Die bestelling kan je handmatig doorverwijzen, maar een makkelijkere optie is om dit te automatiseren. Dat doe je eenvoudig door jouw webwinkel te koppelen aan onze groothandel, zodat de bestellingen direct bij ons terechtkomen voor dropshipping. Koppelen is eenvoudiger als je  gebruikmaakt van bepaalde webshopplatforms, bijvoorbeeld Lightspeed. Wij verwerken de bestelling en versturen de dierenartikelen in een blanco doos direct bij de klant via dropshipping.

Verzeker jouw klanten van een tevreden en blij huisdier!

“Own a happy pet”, dat is de missie van onze groothandel. Dat is ook de reden dat ons assortiment van ruim 9000 dierenproducten alleen beschikt over de hoogste kwaliteit materiaal en ingrediënten van de beste merken, zoals Royal Canin. Ook hebben wij een aantal zelf ontwikkelde merken, zoals Scandi, die in te schakelen zijn voor dropshipping binnen Nederland voor jouw webshop.

Ga met ons in gesprek

Dropship de beste kwaliteit artikelen direct naar je klanten vanuit jouw webshop. Vul ons online contactformulier in en ontdek meer over de kosten van dropshipping binnen Nederland. Je bereikt ons door te bellen naar 010 – 437 05 05 of door een e-mail te sturen naar klantenservice@vdmdtg.nl.