Als jij een webwinkel hebt voor dierenproducten en onze groothandel wilt inschakelen voor dropshipping, profiteer je van lage verzendkosten. Dropshipping is dé vorm van e-commerce voor beginnende webshopeigenaren omdat de groothandel de verwerking en verzending van de bestelling regelt. Op die manier heb jij zelf geen grote ruimte nodig om een voorraad in op te slaan maar kun je toch een breed assortiment artikelen aan je klanten aanbieden, een echte win-win situatie dus!
Geen eigen voorraad nodig
Webshopkoppeling
Vandaag besteld, morgen in huis

Laat je ontzorgen van het verwerken van orders en profiteer van tevreden klanten.

Dropshipping met lage verzendkosten

Ben jij op zoek naar een dropshipping groothandel met redelijke verzendkosten? Dan zit je bij Van Der Meer uit Rotterdam op de goede plek! Doordat wij standaard kosten voor dropshipping  en andere leveringen aanhouden, behoud jij zelf een aantrekkelijke marge op jouw dropshipping. Wij verzorgen de voorraad, verwerking en de uiteindelijke verzending van alle orders die binnenkomen op jouw webshop. Die worden namelijk meteen doorgeschakeld naar onze dropshipping groothandel. Ga met ons in gesprek en ontdek de dropshipping mogelijkheden en de bijbehorende verzendkosten voor Nederland en België

Sleep een betrouwbare leverancier in de wacht en bel direct

Wanneer jij een dropshipping leverancier wilt inschakelen voor jouw webwinkel voor dierenproducten, neem dan gelijk contact met ons op. Voor vragen over onze producten, diensten of om simpelweg meer informatie te verkrijgen, bereik je ons ook door te bellen naar 010 – 437 05 05 of door een e-mail te sturen naar klantenservice@vdmdtg.nl.