Dropshipping wordt heel eenvoudig als je beschikt over een Magento webshop. Door dat webshopplatform kun je namelijk heel gemakkelijk jouw webwinkel koppelen aan onze groothandel voor dierenartikelen. Zo komen alle orders van jouw klanten direct bij ons terecht en kunnen wij deze direct verwerken en opsturen. Profiteer van de voordelen van jouw Magento webshop en schakel onze groothandel in voor dropshipping.
Geen eigen voorraad nodig
Webshopkoppeling
Vandaag besteld, morgen in huis

Laat je ontzorgen van het verwerken van orders en profiteer van tevreden klanten.

Dropshipping doe je met behulp van jouw Magento webshop

Als jij een Magento webwinkel hebt voor dierenartikelen maar niet genoeg ruimte om een voorraad op te slaan, dan is dropshipping dé oplossing voor jou. Van Der Meer uit Rotterdam heeft een breed assortiment met ruim 9000 dierenproducten die jij kan toevoegen aan jouw aanbod. Maak van jouw webshop een dropship-winkel en schakel ons in als leverancier. Wij zorgen ervoor dat de dierenartikelen die via jouw webwinkel worden besteld, worden verwerkt en direct geleverd aan jouw klanten. Dat scheelt jou ruimte én tijd zodat je jouw focus bij andere zaken kunt houden!

Profiteer met ons als leverancier

Wij nemen jou het werk uit de handen en jij profiteert van tevreden klanten. Begin met dropshipping en schakel ons in als jouw leverancier van verscheidende dierenproducten. Ontdek de mogelijkheden en neem telefonisch contact met ons op via 010 – 437 05 05 of stuur een e-mail naar klantenservice@vdmdtg.nl.