Dropship de dierenartikelen uit jouw online winkel direct naar jouw klanten door ons in te schakelen als leverancier. Groothandel Van Der Meer uit Rotterdam heeft een ruim assortiment dierenartikelen die jij kunt koppelen aan jouw webshop. Als een klant een bestelling plaatst in jouw online winkel zullen wij als jouw dropship-leverancier ervoor zorgen dat deze wordt verwerkt en geleverd.
Geen eigen voorraad nodig
Webshopkoppeling
Vandaag besteld, morgen in huis

Laat je ontzorgen van het verwerken van orders en profiteer van tevreden klanten.

Dropship de bestellingen uit jouw winkel direct naar je klanten

In ons assortiment met ruim 9000 verschillende dierenartikelen hebben wij voor elk soort huisdier wel het juiste product in huis. Door jouw webshop aan onze groothandel te koppelen worden alle geplaatste bestellingen bij ons aangeleverd. Wij zullen deze verwerken, verpakken in een blanco doos en vervolgens zo spoedig mogelijk leveren bij de klant. Wij verzorgen dropshipping naar Nederland als dropshipping naar België, maar ook andere bestemmingen zijn mogelijk in overleg, bijvoorbeeld Duitsland. Schakel ons in als jouw dropshipping leverancier en wees ervan verzekerd dat de klanten van jouw online winkel, en hun trouwe viervoeters, tevreden zijn.

Ontdek de mogelijkheden voor jou

Door gebruik te maken van een dropship-leverancier verklein je oppervlakte die je nodig hebt voor het onderhouden van jouw online winkel. Dit is omdat wij direct leveren aan de klant waardoor jij zelf geen voorraadsruimte hoeft te hebben. Neem contact met ons op via naar 010 – 437 05 05 of via klantenservice@vdmdtg.nl en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.