Heb jij een eigen webshop voor dierenproducten en ben je op zoek naar een betrouwbare dropshipping leverancier om een samenwerking mee te beginnen? Dan is Van Der Meer uit Rotterdam dé groothandel voor jou. Door ons in te schakelen om jouw dropshipper te worden, verbreed je het aanbod van jouw webwinkel aanzienlijk. Dat komt omdat je toegang krijgt tot ons ruime assortiment met dierenartikelen zonder dat je extra magazijnruimte nodig hebt. Als wij jouw dropshipper worden zullen wij namelijk alle bestellingen direct aan jouw klanten leveren!
Geen eigen voorraad nodig
Webshopkoppeling
Vandaag besteld, morgen in huis

Laat je ontzorgen van het verwerken van orders en profiteer van tevreden klanten.

Wil jij met dropshipping beginnen?

Met een breed assortiment van ruim 9000 dierenartikelen zijn wij de perfecte toevoeging voor jouw webwinkel. Verbreed jouw eigen assortiment door jouw webwinkel aan ons te koppelen en verzeker jezelf van tevreden klanten. Wij zijn in te schakelen als dropshipper voor particulieren, maar ook bedrijven zoals dierenwinkels of trimsalons kunnen aan ons gekoppeld worden. Daarnaast is het mogelijk om ons als dropshipping leverancier in te schakelen als je een nieuwe webwinkel wilt beginnen. Dat is vooral praktisch als je zelf weinig of geen voorraadruimte hebt. De bestellingen uit jouw webwinkel worden naar de dropshipper doorgeschakeld en wij zorgen dat de order direct uit ons magazijn wordt verstuurd naar jouw klanten. Op die manier wordt tijdens dropshipping een korte levertijd behouden.

Ontdek wat wij voor jouw winkel kunnen betekenen

Wil jij dat wij de dropshipper van al jouw dierenartikelen worden? Vul dan ons online contactformulier in en vraag meer informatie op. Heb je nog vragen over hoe je het beste met dropshipping van jouw producten kunt beginnen? Je bereikt ons ook door te bellen naar 010 – 437 05 05 of door een e-mail te sturen naar klantenservice@vdmdtg.nl.