Bij groothandel Van Der Meer uit Rotterdam geniet je van dropshipping met een korte levertijd. Als je een webshop of winkel hebt, maar geen ruimte om (veel) producten op voorraad te houden, dan is dropshipping de ideale optie voor jou! Voorzie jouw webshop van de beste producten voor dieren en zorg ervoor dat jouw klanten tevreden zijn over hun bestellingen én de bezorging ervan.

Geen eigen voorraad nodig
Webshopkoppeling
Vandaag besteld, morgen in huis

Laat je ontzorgen van het verwerken van orders en profiteer van tevreden klanten.

Geniet van dropshipping met een korte levertijd

Als je onze dropshipping-groothandel inschakelt om de producten en bestellingen van jouw webshop te regelen, verzeker je jouw klanten van een korte levertijd. Wij zorgen er namelijk voor dat dropshipments in Nederland die op werkdagen voor 17.30 uur zijn besteld, de volgende dag worden geleverd. Wij bezorgen zowel in Nederland als in België. Er gelden echter wel andere levertijden en andere verzendkosten voor de twee locaties. Ontdek de mogelijkheden voor jouw webwinkel en ga met ons in gesprek.

Schroom niet en bel ons vandaag nog

Profiteer van de dropshipping van onze groothandel en verzeker jouw klanten van een korte levertijd op hun bestellingen. Wil je graag meer weten over de marge van dropshipping? Wees dan niet bang en neem contact met ons op via 010 – 437 05 05 of stuur een e-mail naar klantenservice@vdmdtg.nl.