Schakel Van Der Meer uit Rotterdam in als jouw dropshipping leverancier en wij zorgen dat je producten bij jouw klanten door heel Nederland geleverd zullen worden. Dropship de bestellingen vanuit jouw webshop voor dierenartikelen direct naar jouw klanten en schakel dé dropshipping leverancier van Nederland in om deze klus te klaren. Jouw klanten zullen profiteren van tevreden viervoeters en jij profiteert van het vele werk wat wij jou uit handen nemen!

Geen eigen voorraad nodig
Webshopkoppeling
Vandaag besteld, morgen in huis

Laat je ontzorgen van het verwerken van orders en profiteer van tevreden klanten.

Voor dropshipping van dierenproducten zijn wij dé leverancier in Nederland en België

Eén van de voordelen van het gebruikmaken van dropshipping van jouw producten binnen Nederland, is dat de leverancier alles rondom de levering regelt. Dat betekent dus ook dat je zelf geen magazijn of iets dergelijks nodig hebt, aangezien deze allemaal direct vanuit de dropship-leverancier wordt bezorgd bij jouw klanten doorheen heel Nederland en België. Koppel jouw webwinkel aan ons als leverancier uit Nederland en vereenvoudig het dropship-proces. Door een koppeling te maken zal de bestelling die de klant plaatst in jouw webwinkel direct worden aangeleverd bij onze groothandel. Dat wordt gemakkelijker als je gebruikmaakt van bepaalde webshopplatforms zoals Lightspeed of Woocommerce.

Profiteer van ons ruime assortiment

Onze groothandel beschikt over een breed assortiment met ruim 9000 dierenartikelen van hoge kwaliteit. Wij hebben voor bijna alle dieren wel de juiste artikelen, zoals speeltjes of voeding. Naast dat wij bekende merken zoals Royal Canin aanbieden, hebben wij ook een aantal zelf ontwikkelde merken, zoals Scandi. Die producten zijn gemaakt met materialen en ingrediënten van hoge kwaliteit maar toch verkrijgbaar tegen een scherpe prijs! Door ons in te schakelen als leverancier uit Nederland voorzie je jouw webwinkel eenvoudig van dropshipping.

Koppel direct jouw webwinkel aan onze groothandel

Schakel ons direct in als jouw dropship-leverancier en wij zullen jouw klanten doorheen heel Nederland en België voorzien van de beste producten en een snelle levering!  Heb je nog vragen over een van onze producten of wat wij precies voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op  door te bellen naar 010 – 437 05 05 of stuur een e-mail naar klantenservice@vdmdtg.nl