Als jij op zoek bent naar een dropshipping leverancier die jou als particulier kan helpen, dan ben je bij Van Der Meer uit Rotterdam op de goede plek. Door ons ruime assortiment met dierenproducten zijn wij dé groothandel voor webwinkeleigenaren om hun online aanbod te verbreden. Wij maken gebruik van dropshipping, waardoor het voor een particulier tevens niet nodig om er een magazijn op na te houden. Dat komt omdat wij de producten direct leveren aan jouw klanten.
Geen eigen voorraad nodig
Webshopkoppeling
Vandaag besteld, morgen in huis

Laat je ontzorgen van het verwerken van orders en profiteer van tevreden klanten.

Dropshipping is dé oplossing voor een particulier

Ben je net begonnen met een online winkel voor dierenproducten en heb je weinig ruimte om een voorraad op te kunnen slaan? Dan is dropshipping dé vorm van e-commerce voor een particulier zoals jij. De producten die in jouw webshop worden besteld worden direct aan onze groothandel gekoppeld. Wij zorgen er vervolgens voor dat deze orders worden verwerkt en verstuurd naar jouw klanten. Zo word jij ontlast en geniet je toch van tevreden klanten, een echte win-win dus!

Neem vandaag nog contact met ons op

Profiteer van alle voordelen van de dropshipping uit onze groothandel en koppel direct jouw webshop aan ons. Heb je nog vragen over onze diensten of welke kosten hieraan gekoppeld zijn? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 010 – 437 05 05 of stuur een e-mail naar klantenservice@vdmdtg.nl.