Heb jij een webshop van Lightspeed voor dierenartikelen en wil je een groothandel voor dropshipping inschakelen? Dan is Van Der Meer Diertotaal uit Rotterdam dé groothandel voor jou. Door het hebben van een webwinkel van Lightspeed is het namelijk heel eenvoudig om deze te koppelen aan onze dropshipping-groothandel. Zo kunnen wij de producten die via jouw webwinkel worden besteld, opslaan en direct leveren aan jouw klanten.
Geen eigen voorraad nodig
Webshopkoppeling
Vandaag besteld, morgen in huis

Laat je ontzorgen van het verwerken van orders en profiteer van tevreden klanten.

Met een webwinkel van Lightspeed wordt dropshipping heel eenvoudig

Van Der Meer Diertotaal is dé dropshipper in Nederland om in te schakelen als u een ruim assortiment aan dierenproducten wilt. Door te beschikken over een  webshop van Lightspeed is het heel gemakkelijk een koppeling te maken met onze groothandel zodat je kunt profiteren van onze dropshipping. Kies uit ons brede assortiment met ruim 9000 dierenproducten en biedt deze aan in jouw webshop. Als jouw klant  een bestelling plaatst,  verzorgen wij de verwerking en levering ervan. Laat je door ons ontzorgen en ga met ons in gesprek over de vele opties.

Schakel ons in als jouw leverancier!

Profiteer van onze diensten en breid het aanbod van jouw webwinkel uit. De goede recensies van jouw klanten zullen snel volgen door de positieve ervaringen met dropshipping. Neem contact met ons op door te bellen naar 010 – 437 05 05 of stuur een e-mail naar klantenservice@vdmdtg.nl.