Ben je op zoek naar ervaren en betrouwbare dropshippers in Nederland om jouw webwinkel met dierenartikelen bij te staan? Onze groothandel staat voor je klaar! Wij zijn dé specialist om in te schakelen voor dropshipping van dierenartikelen in Nederland en België. Door ons brede assortiment en hoge kwaliteit producten ben je ervan verzekerd dat jouw klanten en hun huisdieren tevreden zullen zijn. Laat je ontzorgen door de fijnste dropshippers in Nederland.
Geen eigen voorraad nodig
Webshopkoppeling
Vandaag besteld, morgen in huis

Laat je ontzorgen van het verwerken van orders en profiteer van tevreden klanten.

Dropshippers voor dierenartikelen in Nederland

Als je ons inschakelt voor dropshipping, zullen wij ervoor zorgen dat alle bestellingen vanuit jouw webshop zullen worden geleverd bij jouw klanten in heel Nederland. Door gebruik te maken van dropshipping voor jouw producten in Nederland, verbreed je jouw aanbod maar verklein je jouw werkdruk. Dat komt doordat alle orders die via jouw webshop worden gemaakt worden doorgekoppeld naar ons. Wij verwerken de orders en versturen de dierenproducten in een blanco doos direct naar de klant in Nederland via dropshipping. Doordat wij de bestelling direct voor jou verzenden, heb je zelf geen groot magazijn nodig om jouw producten in op te slaan.

Ons brede aanbod

Met ons als dropshippers profiteren je klanten niet alleen van een korte levertijd in Nederland, maar ook van hoge kwaliteit producten. In ons brede assortiment van ruim 9000 dierenproducten zijn namelijk hoogstaande merken te vinden, zoals Royal Canin. Ook hebben wij een aantal zelf ontwikkelde merken, zoals Scandi, die ook beschikbaar zijn voor dropshipping in Nederland.

Laat je door ons ontzorgen

Neem vandaag nog contact met ons op om ons in te schakelen als jouw dropshippers in Nederland. Ga met ons in gesprek en laat je informeren over de vele mogelijkheden. Je bereikt ons telefonisch door te bellen naar 010 – 437 05 05 of door een e-mail te sturen naar klantenservice@vdmdtg.nl. Wij nemen je graag het werk uit handen!