Als jij op zoek bent naar een dropshipping leverancier in Nederland die jou én jouw klanten fijne ervaringen bezorgt, dan zit je bij ons goed. De ruime voorraad met dierenartikelen van Van Der Meer uit Rotterdam is beschikbaar om aan te bieden in jouw webwinkel. Door middel van onze ervaringen met dropshipping weten wij hoe de producten snel en efficiënt bij jouw klanten in Nederland kunnen terechtkomen.
Geen eigen voorraad nodig
Webshopkoppeling
Vandaag besteld, morgen in huis

Laat je ontzorgen van het verwerken van orders en profiteer van tevreden klanten.

Dropshipping in Nederland met goede ervaringen als resultaat

Verzeker jezelf van tevreden klanten met blije huisdiertjes en maak gebruik van onze groothandel voor de dropshipping uit jouw webshop. Door een breed assortiment met ruim 9000 dierenproducten kunnen wij bijna alle soorten dieren voorzien van de juiste benodigdheden, zoals speelgoed, voedsel of verzorgingsproducten. Daardoor kunnen bedrijven zoals dierenwinkels of trimsalons ons inschakelen, maar is het ook voor een particulier mogelijk om gebruik te maken van onze dropshipping-diensten. Door de snelle levering in Nederland die gepaard gaat met onze dropshipping, garandeer je je klanten van fijne ervaringen met jouw webshop.

Informeer naar de mogelijkheden

Door onze ervaringen met dropshipping in Nederland zijn wij een betrouwbare en deskundige leverancier om in te schakelen. Ga met ons in gesprek en ontdek wat wij voor jouw webwinkel kunnen betekenen. Neem contact met ons op via 010 – 437 05 05 of stuur een e-mail naar klantenservice@vdmdtg.nl.