Dropshipping: een grote voorraad zonder magazijn

Als je een webshop of winkel hebt maar geen ruimte om (veel) producten op voorraad te houden, is dropshipping de ideale oplossing voor jou! Als klant van Van der Meer uit Rotterdam is het mogelijk bestellingen te laten bezorgen door middel van dropshipping. Ook als je nog geen webshop of winkel hebt, zijn er veel mogelijkheden bij ons.

Wat houdt dropshipping in?

Bij dropshipping plaatst de klant een bestelling in jouw webshop of winkel. Vervolgens kun je door middel van orderkoppeling of handmatig invoeren deze bestelling bij onze groothandel aanleveren. Wij verwerken de order en versturen de bestelling in een blanco doos, zonder reclamemateriaal, direct bij de klant via dropshipping. Op de bijgeleverde pakbon staan de gegevens van jouw webshop of winkel als afzender. Als retouradres staat het adres van Van der Meer vermeld, maar dit kan indien gewenst aangepast worden naar jouw eigen adres. Zo kun je dus alle gewenste artikelen vanuit onze groothandel direct naar jouw klanten laten versturen, met jouw winkelnaam als afzender.

Hoe laat ik een bestelling als dropshipment bezorgen?

Als je een bestelling geplaatst hebt in onze webshop, klik dan op ‘bezorgen’ in plaats van ‘afhalen’. Klik vervolgens op ‘verzend’ en kies dan voor ‘order laten verzenden naar uw klant (dropshipping)’. Daarna kun je kiezen welke shopgegevens je wilt gebruiken voor de pakbon. Bij dropshipments in Nederland geldt: op werkdagen voor 17.30 uur besteld, morgen in huis. Palletbestellingen zijn daarop een uitzondering, die moeten voor 12.00 uur besteld worden om de volgende dag afgeleverd te kunnen worden. Wij maken geen onderscheid in verzendkosten voor eigen bestellingen of dropshipment-bestellingen. Hieronder tref je een overzicht van alle verzendtarieven per vervoerder.

Vul het online contactformulier in

Als jij een webshop of winkel voor dierenproducten hebt of wilt starten, maar niet de ruimte om een groot assortiment in op te slaan, maak dan gebruik van onze dropshipping-mogelijkheden. Vul ons online contactformulier in of neem direct contact met ons op via 010 – 437 05 05 of via klantenservice@vdmdtg.nl. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Ruim assortiment

 Geen eigen voorraad nodig

 Snelle levering

 Verzending in een blanco doos

Webshop koppeling mogelijk

Meer weten over dropshipment of verzenden?

Vul onderstaand contactformulier in en wij beantwoorden graag al je vragen

13 + 1 =