Heb jij een CCV webwinkel voor dierenproducten en wil je een leverancier voor dropshipping inschakelen? Dan is Van Der Meer Diertotaal uit Rotterdam dé groothandel voor jou. Met een CCV webshop heb je namelijk de mogelijkheid om onze groothandel in te schakelen voor dropshipping. Dat houdt in dat wij de producten die via jouw webwinkel worden besteld, opslaan en direct leveren aan jouw klanten. Dit scheelt jou ruimte én tijd zodat je jouw focus bij andere zaken kunt houden!
Geen eigen voorraad nodig
Webshopkoppeling
Vandaag besteld, morgen in huis

Laat je ontzorgen van het verwerken van orders en profiteer van tevreden klanten.

Een CCV shop maakt dropshipping heel gemakkelijk

Schakel onze groothandel in voor dropshipping van dierenartikelen en laat je het werk uit handen nemen. Als een klant een bestelling plaatst op jouw CCV webshop, zullen wij de dropshipping van de producten regelen. De gegevens van de klant kunnen zowel automatisch als handmatig worden doorgegeven en de bestelling zal worden verpakt in een blanco doos met enkel jouw logo en gegevens op de pakbon. Bekijk ons brede assortiment en ontdek de vele mogelijkheden die onze groothandel jou kan bieden.

Schakel ons in als jouw leverancier

Laat je ontzorgen van het verwerken van orders en profiteer van tevreden klanten. Begin met dropshipping en schakel ons in als jouw leverancier van diverse dierenartikelen. Ontdek de mogelijkheden en neem telefonisch contact met ons op via 010 – 437 05 05 of stuur een e-mail naar klantenservice@vdmdtg.nl.