MORSO

 

MORSO: Waar Italiaans Design, Duurzaamheid en Innovatie Samenkomen

Ontdek de wereld van MORSO! Diverse collecties functionele halsbanden, tuigjes en riemen in kleurrijke designs.

Duurzaam en stijlvol

MORSO brengt verfijning naar de huisdierenbranche met een diep respect voor zowel viervoeters als hun baasjes en niet te vergeten: de wereld waarop we leven. De tijdloze producten met een Italiaanse touch zijn niet alleen een visueel genot maar beloven ook superieure functionaliteit.
MORSO erkent dat kwaliteit hand in hand gaat met respect voor het milieu. De toewijding aan duurzaamheid blijkt uit het feit dat elk product gemiddeld uit vijf gerecyclede PET-flessen is vervaardigd. Vanaf 2021 bestaan de halsbanden, tuigen en riemen uit 100% gerecycled en recyclebaar post-consumer polyester.

Innovatie

Innovatie staat hoog in het vaandel bij MORSO. Van het unieke polyester satijn materiaal tot de karabijnhaak die geïnspireerd is door het bergbeklimmen, blijft het merk verrassen en uitblinken.
De toewijding aan onderzoek en ontwikkeling is duidelijk zichtbaar in de diverse collecties.

Made in Italy

Voor MORSO is “Made in Italy” meer dan een label; het is een weloverwogen keuze die diepgeworteld is in de rijke traditie van Italiaans vakmanschap. Elk product wordt geassembleerd in Italië, waardoor het merk trouw blijft aan zijn roots.

MORSO is niet zomaar een merk; het is een verhaal met passie, toewijding en een voortdurende zoektocht naar perfectie. Verras jouw klanten met deze stijlvolle, duurzame huisdierenaccessoires doordrenkt met Italiaanse elegantie!