MORSO

MORSO: Waar Italiaans Design, Duurzaamheid en Innovatie Samenkomen

Ontdek de wereld van MORSO! Diverse collecties functionele halsbanden, tuigjes en riemen in kleurrijke designs.

Duurzaam en stijlvol

MORSO brengt verfijning naar de huisdierenbranche met een diep respect voor zowel viervoeters als hun baasjes en niet te vergeten: de wereld waarop we leven. De tijdloze producten met een Italiaanse touch zijn niet alleen een visueel genot maar beloven ook superieure functionaliteit.
MORSO erkent dat kwaliteit hand in hand gaat met respect voor het milieu. De toewijding aan duurzaamheid blijkt uit het feit dat elk product gemiddeld uit vijf gerecyclede PET-flessen is vervaardigd. Vanaf 2021 bestaan de halsbanden, tuigen en riemen uit 100% gerecycled en recyclebaar post-consumer polyester.

Innovatie

Innovatie staat hoog in het vaandel bij MORSO. Van het unieke polyester satijn materiaal, dat niet schuurt en geen klitten veroorzaakt in de vacht, tot de karabijnhaak die geïnspireerd is door het bergbeklimmen. Hierdoor zijn de haken zeer sterk. De riemen zijn beschikbaar met drie verschillende maten haken, afgesteld op het lichaamsgewicht van de hond.
De tuigen zijn beschikbaar in vier verschillende modellen: een ademend body mesh tuig, een mini harnas voor de kleinere rassen, een Norwegian harnas en een H-tuig.
Ook in de halsbanden zijn er verschillende modellen. Naast de reguliere halsband is er ook een half-slip halsband én een waterproof versie. Zo is er voor iedere behoefte een passende oplossing. Naast dat de collectie zeer praktisch is, is het ook nog eens stylish. De collectie is maar liefst verkrijgbaar in 16 verschillende printjes. Voor ieder wat wils!

Made in Italy

Voor MORSO is “Made in Italy” meer dan een label; het is een weloverwogen keuze die diepgeworteld is in de rijke traditie van Italiaans vakmanschap. Elk product wordt geassembleerd in Italië, waardoor het merk trouw blijft aan zijn roots.

MORSO is niet zomaar een merk; het is een verhaal met passie, toewijding en een voortdurende zoektocht naar perfectie. Verras jouw klanten met deze stijlvolle, duurzame huisdierenaccessoires doordrenkt met Italiaanse elegantie!

Op zondag 21 april om 11:00 uur (tijdens KONG’s Sunday Funday) vindt de leer & inspireer sessie van MORSO plaats bij Van der Meer.

Tijdens de sessie leer je alles over de te gekke duurzame collectie halsbanden, lijnen en tuigjes van MORSO. Wat maakt de producten van MORSO zo uniek? En hoe zorg je ervoor dat de klant voor MORSO kiest?

Verzekerd zijn van een plekje? Meld je hiernaast aan!

Let op, de training wordt in het Engels gegeven. 

Hoe heb je van de sessie gehoord?

14 + 6 =