MORSO

 

IMAC in de schijnwerpers: 60 jaar passie voor dieren!

Met hun nadruk op kwaliteit, functionaliteit en design vormen de producten van IMAC essentiële toevoegingen voor elk huisdierengezin. Ter ere van het 60-jarig jubileum van dit Italiaanse familiebedrijf bieden we dit jaar fantastische deals aan.

Hoogwaardig productieproces
Sinds haar oprichting in 1964 heeft IMAC zich toegelegd op het vervaardigen van hoogwaardige producten voor huisdierenliefhebbers over de hele wereld.
Met een volledig geautomatiseerd productieproces en strenge interne controles handhaaft IMAC de hoogste normen om kwaliteitsproducten te leveren die volledig
Made in Italy zijn.

Bekijk hiernaast de video van het productieproces.

2nd Life plastic
Innovatie en duurzaamheid staan hoog op de prioriteitenlijst van deze Italiaanse leverancier.
Dit komt tot uiting in hun Second Life-lijn, vervaardigd uit 100% gerecycled kunststof.
Het assortiment omvat een breed scala aan producten, met oog voor detail, zoals kattenbakken, vervoersboxen en vogel- en knaagdierkooien.

Kwalitatief, functioneel én mooi design
De producten van IMAC zijn niet alleen functioneel en van hoge kwaliteit, maar ook een lust voor het oog. De kattenbakken, transportboxen en kooien zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren. Daarnaast biedt IMAC een assortiment aan accessoires, waaronder handige kattenbakzakken en -schepjes, evenals interieuraccessoires voor vogelkooien, zoals zitstokken, voerbakjes en fruit- en
groenteklemmen.