MORSO

 

Cunipic Vetline: voedingsoplossingen met geneeskrachtige planten

Cunipic is een vooraanstaand Europees bedrijf gespecialiseerd in voeding voor knaagdieren en konijnen. De Cunipic Vetline omvat dieet formules die ontwikkeld zijn ter ondersteuning van veelvoorkomende gezondheidsproblemen bij konijnen en cavia’s. De basis van de voedingsoplossingen ligt in de diversiteit van geneeskrachtige planten in iedere formule op zich en een nauwe samenwerking met gerenommeerde dierenklinieken, voedingsdeskundigen en dierenartsen.

De voedingsoplossingen zijn ontwikkeld met het welzijn van het huisdier als prioriteit, met natuurlijke ingrediënten om hun gezondheid te ondersteunen. Raadpleeg bij acute gevallen altijd een dierenarts.

Bekijk hier de Cunipic Vetline brochure

Renal Detoxication
Speciaal ontwikkeld voor konijnen, ter ondersteuning van de nieren. Het heeft een zuiverende en ontgiftende werking om schadelijke stoffen te helpen elimineren en het afweersysteem te versterken.

Intestinal
Geschikt voor konijnen en cavia’s, ondersteunt het spijsverteringsstelsel. Het optimaliseert de spijsvertering, beschermt slijmbarrières en voorkomt darmproblemen.

Respiratory
Ondersteunt de luchtwegen en is geschikt voor konijnen en cavia’s. Het draagt bij aan de verbetering van de ademhalingsfunctie en preventie van luchtwegaandoeningen.

Dental
Dental heeft een schurende werking, wat bijdraagt aan het afslijten van de tanden. Daarnaast heeft het een heerlijke smaak. Geschikt voor konijnen.

Obesity
 Obesity is speciaal ontwikkeld ter ondersteuning in de bestrijding van overgewicht bij konijnen. Het helpt bij het verminderen van vet, het verwijderen van opgeslagen gifstoffen en het bevorderen van een gezond gewicht.

Skin Support
Ondersteunt de huid en vacht van cavia’s. Het helpt de huid te versterken en de vachtglans te verbeteren. Daarbij ondersteunt Skin Support ook het immuunsysteem.