Zolux Memory-hondenmatrassen: een comfortabele nachtrust voor jong en oud!

Heb jij een hond met lichamelijke klachten? Een oudere hond die ’s morgens wat moeilijk uit zijn bed komt? Of ben je gewoon op zoek naar het perfecte bed voor jouw dier? Dan zijn de Zolux Memory-matrassen iets voor jou!

Een goede nachtrust is belangrijk, voor mensen, maar ook voor honden. Comfort en goede ondersteuning zijn essentieel voor een lang en gezond leven. Daarom brengt Zolux nu een lijn Memory-matrassen uit. Met deze bedden zijn alle honden, ook de oudere en strammere, verzekerd van een zorgeloze, pijnloze nachtrust.

Hoe onderscheiden de Memory-matrassen zich van normale matrassen? De vulling van het kussen is hierin key. De inhoud van dit kussen bestaat niet uit één, maar twee lagen schuim, namelijk Memory Foam (traagschuim) en High Density Foam (koudschuim). Deze combinatie zorgt voor een stevige maar toch zeer elastische vulling, waardoor de druk op gewrichten wordt verminderd. Door de elasticiteit vormt de foam zich naar het lichaam van het dier, waardoor de ruggengraat niet in een onnatuurlijke houding gedwongen wordt en het gewicht van het dier verdeeld wordt over het gehele oppervlak van het kussen.

Voordelen hiervan zijn talrijk, zowel voor honden met lichamelijke klachten als ter voorkoming van problemen op latere leeftijd bij jongere honden. De ruggengraat, heupen en schouders van de hond blijven mooi recht en er komt niet meer druk op één of meerdere gewrichten te staan, waardoor honden met bijvoorbeeld artrose of artritis pijnloos kunnen slapen. Oudere honden zullen zo minder stram wakker worden en ook voor honden die herstellende zijn van problemen aan botten, gewrichten of spieren, is dit kussen een uitkomst.

Ook de hoes van het Memory-kussen draagt bij aan het comfort voor het dier. Deze hoes is gemaakt van 100% polyester in een soort rasterstructuur. De stof is daardoor stevig maar zeer ademend en prettig voor de hond bij alle temperaturen. De onderkant is van de hoes is gemaakt van een stevigere stof, zodat voortijdige slijtage voorkomen wordt. Bovendien is de hoes voorzien van een rits en wasbaar in de wasmachine op 30 graden Celsius. Dat is nog eens makkelijk!

Het Memory-kussen van Zolux is verkrijgbaar in drie maten, namelijk  70 x 50 x 7 cm, 90 x 60 x 7 cm en 110 x 75,5 x 7 cm. Gun jouw hond het beste en kom snel de Memory-lijn uitproberen bij Van der Meer!