Verrijk het interieur met de nieuwe Zolux Clear-aquaria!

Een mooi aquarium is een sieraad in elk huis. Kleurige vissen en heldere planten kunnen een ware opfrissing zijn voor elk interieur: een levend schilderij dat de blinkvanger van de kamer wordt.
Vanaf heden biedt Van der Meer hierom een nieuwe lijn aquaria: de Clear-lijn van het Franse Zolux! Dit zijn hoogwaardige, stijlvolle aquaria in de meest gevraagde maten, die de focus helemaal op de inrichting en de bewoners leggen.
Hoe wordt dit gerealiseerd? Een opvallend pluspunt aan de Clear-aquaria is de vormgeving van de ruiten. Het aquarium bestaat namelijk niet uit losse voor- en zijruiten die met een kitnaad aan elkaar gemaakt zijn, zoals bij reguliere aquaria, maar uit voor- en zijkanten die uit één enkele, gebogen doorlopende glasplaat bestaan. Niet alleen wordt het aquarium door de gebogen hoeken esthetisch aantrekkelijker, ook biedt dit veel beter zicht op de inrichting; het zicht wordt immers niet meer gebroken door kitnaden. Bovendien is het aquarium rondom transparant, zodat de bewoners van alle kanten te bewonderen zijn. Hieraan dankt deze lijn dan ook zijn naam!
Verder zijn de Clear-aquaria van alle gemakken voorzien. Om te voorkomen dat de vissen uit het water kunnen springen, is elke bak voorzien van een eveneens transparante afdekplaat. Hierdoor bereikt het licht dat schijnt uit bijgeleverde LED-lamp alle planten en dieren zonder belemmeringen, voor een optimale groei en kleurenpracht. De lamp is voorzien van een touch-bediening en kan ingesteld worden op dag én nachtverlichting. Prachtig is ’s avonds het blauwe schijnsel van de nachtverlichting in het aquarium, dat als maanlicht over het landschap valt.

Voor een goed leefmilieu is een filter natuurlijk onontbeerlijk: de Zolux Clear-aquaria komen dan ook met een filterpomp die voorzien is van een sponsfilter en een koolstofpatroon. In het sponsblok kunnen alle nuttige bacteriën die zorgen voor een gezond leefmilieu zich vestigen, terwijl de kool zorgt voor kraakhelder water zonder kleurtjes, geurtjes en ongewenste chemicaliën. De filter is wit of zwart gekleurd, net als de bovenzijde van de lamp, zodat jouw klanten kunnen kiezen voor een ‘geheel’ witte of zwarte set.
Om het houden van het aquarium voor iedereen mogelijk te maken, heeft Zolux de lijn in twee formaten uitgebracht. De klant heeft de keuze uit de Clear 40 variant van 17 liter, met afmetingen van 40 x 21 x 26 cm, of de Clear 50, van 32 liter en 50 x 26 x 31 cm. Door deze compacte formaten is het voor al jouw klanten mogelijk van start te gaan met hun eigen onderwaterwereld!