Waar goede voeding en een duurzame toekomst samenkomt in één brok

Voor de hondeneigenaren die streven naar betere ingrediënten en een bewustere levensstijl is er de duurzame hondenvoeding van Teds. Door het vlees & vis te vervangen door insectenproteïne krijgt de hond alle benodigde voedingsstoffen binnen met een voeding die duurzaam wordt geproduceerd. Bovendien zijn insecten van nature hypoallergeen, zodat dit ook voor honden met allergieën of gezondheidsklachten door voeding een goede keuze is.

Wij zijn blij met deze uitbreiding van ons duurzame assortiment. Lees hieronder wat Teds zo bijzonder maakt!

Proteïne uit insecten

De basis van de Teds hondenvoeding zijn insectenproteïne. Proteïne uit insecten hebben een hoogwaardiger eiwitprofiel dan bijvoorbeeld rundvlees. Bovendien is de insectenproteïne gemakkelijk verteerbaar.

Minimale CO2 pootafdruk

Teds is een goede keuze voor de hondeneigenaar die graag een positieve bijdrage levert aan een duurzamere wereld. Om de insectenproteïne te produceren is er 95% minder water, 85% minder voer en 90% minder landoppervlak nodig om hetzelfde voedzame voedsel te produceren dan bij voedingen met andere proteïnebronnen. Hierdoor is de CO2 pootafdruk minimaal.

Alle benodigde voedingsstoffen

De natuurlijke ingrediënten als insecten, naakte haver, gedroogde wortel, tomaten en cranberry zorgen voor een licht verteerbare, complete hondenvoeding. De voeding is rijk aan gebalanceerde eiwitten en bevat alle essentiële aminozuren.

Niet alleen duurzame brokken

Teds hondenbrokken zijn geschikt voor alle type honden en rassen met alleen een onderscheid in een soort voor de jonge hond en een voor de volwassen hond. Naast de hondenbrokken, heeft Teds ook een natvoer voor volwassen honden en snacks voor honden van alle leeftijden ontwikkeld.