Teds: Een gezonde keuze voor honden en de planeet

Ontdek de perfecte combinatie van hoogwaardige voeding en een duurzame toekomst met Teds hondenvoeding. Voor hondeneigenaren die streven naar betere ingrediënten en een bewustere levensstijl, biedt Teds de ideale oplossing. Door vlees- en visproteïne te vervangen door insectenproteïne krijgt de hond niet alleen alle benodigde voedingsstoffen binnen, maar draag je als ondernemer én als baasje ook bij aan een duurzamere wereld.

Teds: hondenvoeding op basis van insectenproteïne! Hypoallergeen en duurzaam

Proteïne uit insecten

De basis van Teds hondenvoeding is hoogwaardige insectenproteïne. Hierdoor is de voeding hypoallergeen. Insectenproteïne biedt een uitstekend eiwitprofiel van hoge kwaliteit, dat zelfs superieur is aan dat van rundvlees. Bovendien is het gemakkelijk verteerbaar, waardoor het een optimale voedingsbron is. Wil je meer weten over hoe insectenproteïne gemaakt wordt? Bekijk dan de video onderaan de pagina.

Teds: hondenvoeding op basis van insectenproteïne! Hypoallergeen en duurzaam

Minimale CO2 pootafdruk

Kiezen voor Teds betekent kiezen voor duurzaamheid. Bij de productie van insectenproteïne is er maar liefst 95% minder water, 85% minder voer en 90% minder landoppervlak nodig in vergelijking met andere proteïnebronnen. Hierdoor wordt de CO2-pootafdruk tot een absoluut minimum beperkt.

Teds: hondenvoeding op basis van insectenproteïne! Hypoallergeen en duurzaam

Alle nodigde voedingsstoffen

Teds hondenvoeding bevat natuurlijke ingrediënten zoals insecten, naakte haver, gedroogde wortel, tomaten en cranberry. Deze zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zorgen voor een licht verteerbare en complete hondenvoeding. De voeding is rijk aan gebalanceerde eiwitten en voorziet de hond van alle essentiële aminozuren.

Teds: hondenvoeding op basis van insectenproteïne! Hypoallergeen en duurzaam

Niet alleen duurzame brokken

Teds hondenbrokken zijn geschikt voor alle typen honden en rassen, waarbij alleen een onderscheid wordt gemaakt tussen een variant voor jonge honden en een variant voor volwassen honden.

Naast de hoogwaardige hondenbrokken heeft Teds ook een smakelijk natvoer ontwikkeld voor volwassen honden en snacks die geschikt zijn voor honden van alle leeftijden. Teds biedt een compleet assortiment aan duurzame en hypoallergene voedingsopties.

Teds is verkrijgbaar bij Van der Meer in 800 gram (puppy & adult), 2,5 kg (puppy & adult) & 7 kg (adult)

Wil je meer weten over hoe insectenproteïne gemaakt wordt? Bekijk dan de onderstaande video!