Vrolijk de vakantie op met de zomercollectie van Croci!

Het is vakantie! De perfecte gelegenheid om er lekker met de hond op uit te gaan, of het nu op reis of voor een lange wandeling is. En deze zomer maakt de hond de blits op het strand, het bos en onderweg, met de nieuwe zomercollectie van Croci!
Het is in Nederland niet het meest zomerse weer, dus wat is leuker dan de dag een beetje opfleuren met zomerse motiefjes en kleuren? Dat kan met Croci, want van bijvoorbeeld de Toucan-serie krijgen jouw klanten direct een zomergevoel! De Toucan-items hebben een leuk, felgekleurd motief met veel roze, groen en blauw. Je kunt kiezen voor een tuigje met rugzak, handig voor lange wandelingen, of de originele hondenbikini voor zomerse dagen. Ook van de Mermaid-lijn wordt je gelijk vrolijk: deze leuke harnassen en lijnen zijn belegd met paarse en blauwe pailletten, en passen helemaal bij de zeemeerminnen-trend. Op regenachtige dagen kan de hond thuis lekker bijkomen op het bijpassende Seashell kussen, in de vorm van een schelp.

Vergeet ook niet de handige Croci-koelmatten in huis te halen voor als het toch nog warm wordt deze vakantie. Deze handige matten koelen zonder dat er water of vriezers nodig zijn, en zijn daardoor ook bijzonder geschikt voor onderweg en op vakantie. De gel binnenin de mat neemt door het lichaamsgewicht en de druk op de mat simpelweg de warmte van de hond op, geeft koelte af en houdt zo de lichaamstemperatuur van de hond op pijl. Ze zijn eenvoudig af te nemen, compact op te vouwen en ook buiten te gebruiken. Jouw klanten kunnen deze matten dus ook meenemen in de carrier, in de auto en in het park of op het strand. In tegenstelling tot de meeste koelmatten zijn de Croci-matten ook nog voorzien van een leuk motief: denk aan de Tortuga-lijn met schelpen en schildpadden over rood-witte strepen. Wist je dat deze mat er ook is een set met een fles en flessenkoeler? Of kies voor de Moby Duck-serie, voor een leuke blauwe koelmat met badeendjes. Natuurlijk hoort daar ook het echte Moby Duck-badeendje bij, ook verkrijgbaar bij Van der Meer, dus vergeet die niet mee te nemen bij het shoppen van de zomercollectie!

Bij de vakantie hoort natuurlijk ook lekker zwemmen, en dat doen echte waterratten door weer in wind. Houd de hond veilig met het bijpassende Moby-Duck zwemvest. Het zwemvest helpt de hond het hoofd boven water te houden en is gemakkelijk aan te trekken met verstelbare kliksluitingen. Door de reflecterende strepen is de hond goed zichtbaar en door het handvat op de rug kan jouw klant de hond altijd naar zich toe halen of bijsturen wanneer dat nodig is. Extra leuk met het bijpassende badpak! Voor klanten die bovendien van pas zijn kusten met veel stenen of juist heet wegdek te bezoeken, zijn ook de Croci Cherry hondenschoenen een handige aanwinst. Deze schoentjes zijn vormgegeven als waterschoenen met een leuke print en ze beschermen de pootjes tegen scherpe dingen in het water, stenen en warm wegdek.
En ben je na al deze avonturen tijdens de vakantie helemaal uitgeput? Echt relaxen doen de honden én katten van jouw klanten dit jaar in de Bahamas-hangmat, een Croci hangmat speciaal voor kleine huisdieren. Deze leuke mat bestaat uit een houten frame met daarin een stoffen hangmat, in wit-rood gestreepte marine-kleur. Zo zorg je met Croci voor een actieve, vrolijke én relaxte vakantie!