De viervoeter als Valentijn met Trixie

Vooral in deze tijden is de hond voor mensen hun beste maatje waar zij altijd op aan kunnen. Waarom dan niet de hond wat extra verwennen met Valentijnsdag dit jaar? Met Trixie wordt Valentijnsdag een feest voor hond en baas, met lekkere Denta Fun kauwsnacks voor de hond, helemaal in Valentijnssfeer.

 

Dit jaar verwennen jouw klanten hun honden met de Denta Fun Chicken Heart en de Denta Fun Chicken Love. Deze smakelijke snacks zijn gemaakt van runderhuid omwikkeld in een lekker jasje van kip. De perfecte traktatie, want nadat de hond genoten heeft van het jasje kip, kan hij naar hartenlust kauwen op de kern van runderhuid. Runderhuid is een fijne kauwsnack voor de hond omdat het materiaal tijdens het kauwen langs de tanden wrijft en zo vuil en bacteriën van de tanden verwijderd. Dit kan tandplak en tandsteen helpen verminderen en gaat bovendien verveling tegen. Zowel de Chicken Heart en Chicken Love zijn bovendien vrij van gluten en toegevoegde suikers, en dus nog een gezonde beloning ook!

De Chicken Hearts zijn wat groter van formaat en bieden de hond langdurig kauwplezier. Door de open structuur zijn deze hartjes gemakkelijk vast te klemmen en mee te nemen door de hond. De Chicken Love-snacks zijn met hun zes centimeter wat kleiner, en daardoor ook bijzonder geschikt als kleiner tussendoortje of als kauwsnack voor kleinere honden.

Laat jouw klanten van Valentijnsdag een feest maken voor baas én hond en haal snel jouw assortiment Trixie Denta Fun Love en Heart in huis!