Van strooivoer tot nestkasten: alles voor tuindieren van Utopia

Tuindieren zijn de leukste en meest schattige bewoners van onze tuinen! Het is geweldig om te zien hoe vogels van tak tot tak springen, egels zich oprollen tot kleine bolletjes en eekhoorns acrobatische trucjes uithalen om van boom tot boom te springen. Gelukkig kunnen we als trotse eigenaren van een tuin (of balkon), deze schattige beestjes het hele jaar door helpen door het plaatsen van een huisje met voer.

Door nieuwbouw en onderhoudsvriendelijke tuinen hebben de tuindieren het steeds moeilijker om een geschikte leefomgeving te vinden. Gelukkig kunnen we een veilige haven voor ze creëren door een voederhuisje, nestkast of zelfs een complete mussenflat op te hangen. Met een uitgebreid assortiment strooivoer maken we het nog comfortabeler voor ze.

Met een speciaal ontworpen egelhuis en egelvoer kun je je tuin omtoveren in een waar egelparadijs!

Eekhoorns zijn de koningen van de bomen. Ze zijn zo snel en lenig dat we ze soms nauwelijks kunnen volgen. Maar ook zij hebben het niet makkelijk in hun natuurlijke omgeving. Gevarieerd eekhoornvoer zorgt ervoor dat deze bomenklimmers genoeg te eten hebben en een rustige plek hebben om te nestelen.

 

 

Alle huisjes zijn gemaakt van gebrand Douglas hout.
Dit is een milieuvriendelijk alternatief voor geïmpregneerd vurenhout. Daarnaast is het goed bestand tegen vocht en regen en is het resistent tegen uv-straling. De zwarte naden in het hout blijven mooi zichtbaar.

Geef vogels, egels, eekhoorns en andere nuttige tuinbewoners een warm welkom en verander de tuin in een dierenparadijs met de producten van Utopia.

Ontdek ons assortiment in de groothandel of in de webshop.