Trotseer het winterweer met Van der Meer!

Het is waarschijnlijk niemand ontgaan: het is koud! Ook voor de hond is dat niet altijd even prettig. Onze viervoeters mogen dan een vacht hebben, maar omdat zij het grootste deel van hun tijd binnen doorbrengen, is die vaak niet dik genoeg om buiten lekker warm te blijven. Met de juiste winterartikelen van Van der Meer beschermen jouw klanten hun hond deze gure dagen tegen sneeuw, kou en regen.

De  hond blijft binnen én buiten warm met de juiste hondenkleding. Voor buiten kies je uit heerlijk warme, comfortabele jassen voor honden met alle vachttypen, van merken als Croci, Trixie en Joules. Heeft de hond een dunne vacht, of is hij een echte koukleum? Dan is een gevoerde jas de uitkomst, die de hond door de vulling lekker warm houdt tijdens deze koude dagen, zoals de Tricolor of de Black Glaze of Camouflage van Croci, die ook nog eens omkeerbaar zijn voor twee verschillende looks! Een koude buik bij kleinere hondjes voorkomen baasjes door een jas te kiezen die een flap heeft die voorlangs om de buik heen valt, zoals de Breval of Paris jassen van Croci. Zo trotseren ook kleine hondjes moeiteloos de sneeuw! Voor de echte stijliconen onder ons kan er zelfs nog gekozen worden voor een echte (nep)bontjas, lekker warm en helemaal fashionable!

Honden met een dikkere  vacht kiezen bijvoorbeeld voor een regenjas, zoals de Joules jas of de Raindrop of Montreal van Croci, die water- en winddicht zijn maar verder niet teveel vulling hebben. En is de hond toch natgesneeuwd buiten? Dan droogt de hond op met een badjas van Trixie! Deze badjassen nemen vocht sneller op en zijn niet alleen geschikt om te gebruiken na het douchen, maar ook om snel en warm op te drogen na avonturen in de sneeuw en regen.

Is het droog buiten, of blijft de hond binnen ook graag wat warmer? Dan kun je kiezen voor een hondentrui, van bijvoorbeeld de Trixie of Croci Valencia of Gold Wire. Van Croci zijn er zelfs een leuke, ouderwetse kabeltruien! Deze truien zijn gemaakt van wol en dragen heerlijk door hun elasticiteit, waardoor de hond er naar hartenlust in kan spelen, maar er ook lekker opgekruld in kan slapen. Veel truien zijn ook uitgerust met een col en beenlussen, om schuiven te voorkomen.

Ook krijgen honden tijdens deze koude dagen last van de pootjes. De koude sneeuw en het strooizout zijn funest voor de gevoelige voedzolen. Deze kunnen beschermd worden met de Trixie Pootverzorgingsstift. De voetzooltjes van de hond kunnen worden ingesmeerd met deze balsem vol van waardevolle natuurlijke oliën om ze beschermd en soepel te houden en te beschermen tegen kloven en beschadigingen. Zo komen jouw klanten en hun viervoeter met Van der Meer zorgeloos de winter door!