MORSO

 

Revolutionaire Huisdiersupplementen van TRM Pet

Met trots presenteren wij nieuw in ons assortiment: TRM Pet. TRM Pet biedt een uitgebreid assortiment hoogwaardige voedingssupplementen, speciaal afgestemd op gezelschapsdieren. De bewuste beslissing om de lijn volledig vegan te maken, weerspiegelt niet alleen de toewijding aan duurzaamheid, maar zorgt ook voor een aanzienlijk hogere kwaliteit van de ingrediënten. Alle producten worden vervaardigd in de Ierse fabriek.

Canigest

Een van de topproducten is Canigest, een smakelijke pasta voor honden en katten ter ondersteuning van het spijsverteringsstelsel. De kracht van Canigest ligt in zijn quadrupel action-formule, een krachtige mix van vriendelijke bacteriën die de darmflora herstellen. Het bevat een combinatie van probiotica, prebiotica, glutamine, kaolien en pectine, speciaal ontworpen ter ondersteuning van de behandeling van spijsverteringsproblemen bij huisdieren. Canigest in pastavorm is eenvoudig te doseren en kan helpen bij:

 

  • Behoud van een gezonde darmwand
  • Herstellen van nuttige bacteriën in de darmen
  • Bevorderen van de normale maag-darmbewegingen
  • Verminderen van maag-darmontstekingen
  • Verdrijven van schadelijke bacteriën en toxines uit het lichaam

Lees hier meer over canigest

Stride

Een ander topproduct is Stride, ontwikkeld voor het onderhoud van gezond kraakbeen en gewrichten bij honden. Met hoofdingrediënten zoals chondroïtinesulfaat, MSM en glucosamine-HCL, biedt Stride ondersteuning voor gewrichtsflexie en mobiliteit. Stride bevat geen dierlijke ingrediënten en heeft een smakelijk, natuurlijk gistaroma.

Chondroïtine, bestaande uit C4S en C6S, is een lichaamseigen stof die voorkomt in bindweefsel, kraakbeen, pezen en huid. Naarmate een hond ouder wordt, stijgt het niveau C4S en daalt het niveau C6S. Stride Plus biedt effectieve ondersteuning, met speciale aandacht voor het supplementeren van C6S, wat vaak over het hoofd wordt gezien in andere producten.

Wat Stride Plus onderscheidt van Stride Powder, is de toevoeging van hyaluronzuur, geschikter voor oudere honden en honden met bestaande gewrichtsproblematiek.  

Lees hier meer over Stride plus