Trixie Pulito: orthopedische hondenmanden en bedden bestand tegen ongelukjes en allergieën

Elke hond slaapt zorgeloos met Trixie Pulito! Hebben jouw klanten honden met problemen aan spieren of gewrichten, of juist met de huid of allergieën? Of is de hond al wat ouder en heeft hij of zij last van incontinentie en gebeuren er wel eens ongelukjes? De Pulito is een zeer compleet bed met een stijlvol uiterlijk, hygiënische hoezen en een orthopedische vulling dat geschikt is voor zowel honden met gewrichtsproblemen, allergieën als incontinentie. En de Pulito bedden zijn niet alleen praktisch, want door hun strakke uiterlijk en buitenhoes in moderne, donkergrijze katoenlook zullen ze ook in geen enkel interieur misstaan.

Pulito-kussens en manden bestaan uit een orthopedische voering van visco-elastische schuimvlokken die zich vormen naar het lichaam van de hond. Dit zorgt voor meer ondersteuning en dus een betere slaaphouding, het welbekende memory-effect. Het kussen heeft zelfs zo’n voering van maar liefst 12 tot 16 centimeter dik en is daarom bijzonder geschikt voor honden die ’s morgens wat stijf hun mand uit komen, last hebben van gewrichts- of spierproblemen of die herstellende zijn van bijvoorbeeld een operatie. Voor honden die graag hun kop op een rand leggen tijdens het slapen kan er gekozen worden voor de Pulito manden. Deze hebben een rand met polyestervlies vulling voor extra steun en een stevig, geïntegreerd kussen, voor een comfortabel en veilig gevoel.

Naast de orthopedische eigenschappen is ook de bekleding van deze bedden uniek. De manden en kussens hebben namelijk maar liefst drie hoezen! Om de zwarte binnenhoes om de vulling is een tweede hoes geplaatst, van polyethaan polyester, een hoogwaardig materiaal dat in soortgelijke vorm ook gebruikt wordt in ziekenhuisbedden en bij mensen die last hebben van huisstofmijt. Deze hoes heeft een waterafstotende en urinebestendige werking en een rubberachtige feel, waardoor de vulling beschermd blijft bij ongelukjes en de hoes makkelijk te reinigen is. Deze hoes is bij ernstige vervuiling geschikt voor in de handwas. Hier overheen is vervolgens een luxe polyester buitenhoes geplaatst in grijs katoenlook, en deze is wasbaar op maar liefst 95 graden! Deze hoge wastemperatuur verwijdert effectief ziektekiemen, parasieten én huisstofmijten, pollen en huidschilfers. Dit maakt het kussen ook zeer geschikt voor honden die last hebben van hiermee samenhangende allergieën.

 Laat Trixie Pultio dus niet in jouw assortiment ontbreken!