Trimmen met Vivog: een plezier voor mens en dier!

Trimmers opgelet! Wist je dat Van der Meer sinds kort ook een groot assortiment producten van trimmerk Vivog verkoopt? Vivog is een Frans bedrijf gespecialiseerd in trimmaterialen. Het bedrijf werd in 1988 opgericht door een trimmer en heeft als doel trimproducten te ontwerpen, te produceren en te verkopen die volledig in samenspraak zijn met dierenwelzijn. Vivog heeft bijna dertig jaar ervaring in het veld en staat bekend als één van de meest specialistische producenten op het gebied van trimproducten.
De kernwaarden van Vivog zijn naast dierenwelzijn innovatie en diversiteit. Vivog is zich bewust van de grote verschillen binnen verschillende dieren en rassen. Het bedrijf hecht veel belang aan het bieden van de juiste gereedschappen voor elk ras en elk type vacht, omdat geen dier hetzelfde is. Deze tools helpen de trimmer het beste uit hond of kat te halen zonder het dier of zijn vacht stress of beschadigingen te bezorgen. Hiervoor is het bedrijf constant bezig met het ontwikkelen van nieuwe, innovatieve producten die praktisch en comfortabel in gebruik zijn voor trimmer en dier.

In het assortiment van Vivog vind je bij Van der Meer een grote diversiteit aan trimproducten. Hierbij kun je denken aan een grote verscheidenheid borstels, scharen, trimmessen en verzorgingsproducten. De kammen en borstels kenmerken zich bovenal door hun innovatieve ontwerpen met bijvoorbeeld roterende tanden of een buigbare basis om schade aan de vacht te voorkomen, samen met een ergonomisch design voor prettige hanteerbaarheid. Scharen worden verkocht onder de merknaam Vivog Optimum: dit zijn stevige, eveneens ergonomisch gevormde scharen van een zeer hoge kwaliteit (chirurgisch) roestvrij staal voor het grove én fijne werk. En, zeer belangrijk: de meeste scharen van Vivog Optimum zijn er ook in linkshandige uitvoering! Verder kun je denken aan accessoires als orenklemmen, nagelscharen, puimstenen en scharenhouders en grotere apparaten als waterblazers in moderne, flitsende kleuren en tondeuses, tevens onder de merknaam Optimum. De tondeuses zijn te verkrijgen voor zowel het zware werk als de finishing touch en bieden veelal diverse opzetkammen en een optie voor draadloos gebruik. Ook biedt het merk verzorgingsproducten als shampoo’s, spray’s en zelfs parfums.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan langs in de groothandel of bekijk in onze webshop de Vivog en Optimum producten, voor alles wat jij nodig hebt als startende of ervaren (thuis)trimmer!