Verander de  bagageruimte in een hondenbox en ga comfortabel en veilig op reis met de hond!

We gaan op reis en op vakantie! Veel van jouw klanten nemen hun hond graag mee op avontuur. Het hoe is altijd een uitdaging, want: gaat de hond op de achterbank, of in de bagageruimte? Het laatste is uiteraard veiliger, maar hoe creëren jouw klanten dan een comfortabele, gesloten ruimte waarin de hond niet alle kanten op geslingerd wordt?

Daarvoor is er het Universeel-achterhek van Trixie, net op tijd binnen voor de vakantieplannen! Dit stevige achterhek van hoogwaardig aluminium en kunststof verandert de achterbak in een handomdraai in een veilige, afgesloten box voor de hond. Ideaal aan dit hek is dat het een veilige plaats voor de hond creëert zonder de ruimte voor het dier te verkleinen. Het hek wordt direct achter de achterklep geplaatst en bestaat uit een voorhek met een bodem. Omdat het hek de zijkanten niet afsluit, kan de hele bagageruimte als ligoppervlak gebruikt worden en heeft de hond onderweg voldoende plaats om comfortabel mee te reizen. De hoek tussen het hek en de bodemplaat is bovendien verstelbaar, zodat deze passend gemaakt kan worden achter de achterklep bij bijna elk type auto. Ook de breedte is traploos aan te passen door de verstelbare zijdelen: hierdoor wordt de hele klepzijde afgesloten en is er geen risico dat de hond bij het openen van de klep onverwacht langs het hek heen uit de auto springt. Ook kan er zo tijdens tussenstops even met de achterbak open gepauzeerd en gelucht worden zonder dat er ontsnappingsgevaar bestaat.

Voor meer gebruikersgemak is het hek voorzien van een losse deur. Dit zorgt ervoor dat de hond gemakkelijk uit de achterbak gelaten kan worden, zonder dat het gehele hek hiervoor verwijderd moet worden. De deur kan op twee hoogtes gemonteerd worden om de laaddrempel te overbruggen. Indien de klanten toch behoefte hebben de bagageruimte voor andere doeleinden te gebruiken, is het hek evengoed eenvoudig in zijn geheel in te klappen om de achterbak weer vrij te hebben.
                Om te zorgen dat de hond ook een comfortabele rit heeft, is de bodem van het universeelhek aan de achterbak te bevestigen met klittenbandpootjes, waardoor het onderweg stevig en stabiel blijft staan. Er wordt bovendien een slipvaste ligmat meegeleverd, waarop de hond gedurende de rit kan rusten zonder dat deze bij remmen en optrekken door de beweging van de auto zal verschuiven. Na de reis kan de ligmat in de wasmachine gewassen worden op 30 graden, dus kan hij ook mee op regenachtige dagen en modderige avonturen in het bos.

 

Zijn jouw klanten in bezit van een grotere auto dan gemiddeld, zoals een SUV of een bestelwagen? Ook dan kan het achterhek gebruikt worden, namelijk met het los verkrijgbare uitbreidingselement. Deze verhoging kan bevestigd worden bovenop het normale achterhek, waardoor dit ook hogere ruimten tot aan het dak opvult. De hoek van het hek is traploos verstelbaar, zodat het moeiteloos tot de goede hoogte gekanteld kan worden.

Help jouw klanten en hun viervoeter dus veilig én comfortabel op vakantie te gaan dit jaar met het nieuwe, revolutionaire Universeel-achterhek van Trixie! Zoek in de webshop naar artikelnummer 398616 en 398617 of kom een kijkje nemen in de groothandel.