Wellness voor dieren: leg jouw hond of kat in de watten met Terra Beauté!

Eens even geheel ontspannen, je heerlijk schoon en fris voelen en weer helemaal in balans komen: wij mensen zijn gek op wellness en spa en weten hoe goed ons dit lichamelijk en geestelijk kan doen. Deze luxe is nu echter niet enkel meer voorbehouden aan baasjes: nu kunnen jouw klanten met de luxe, natuurlijke producten van het Franse Terra Beauté ook een spa-moment voor hun hond of kat creëren!

Terra Beauté is een merk van het bekende Franse Vivog, erg populair onder trimmers door hun grote collectie hoogwaardige scharen, kammen, borstels en andere trimbenodigdheden. Terra Beauté is, zoals Vivog zelf zegt, een unieke spa en beauty-lijn voor honden en katten. De producten uit deze lijn ondersteunen zorg en welzijn van hond en kat door middel van natuurlijke cosmetica. Zij combineren huidverzorging met een gezonde, glanzende vacht en comfort en ontspanning voor het dier. Veel van de artikelen hebben een basis van zeezout uit de Dode Zee, één van de meest zoute waters ter wereld. Dit zout staat bekend om zijn positieve effecten op de gezondheid en zorgt onder andere voor huidherstel, celvernieuwing, verlichting van pijn en een diepe reiniging.

Hoe houdt jouw klant met de producten van Terra Beauté een spa-middagje met de hond of kat? Beginnen kan met een heerlijke massage met speciale massagel. Deze heerlijk geurende massagegels masseert de eigenaar in op een droge vacht om de hond of kat te laten ontspannen en de gel goed tot de huid door te laten dringen. Alle massagegels zijn geheel natuurlijk, gemaakt op basis van ingrediënten als teatree, pepermunt, arganolie, kaneel, eucalyptus, lavendel of marjoraan, en hebben elk hun eigen positieve werking. Er kan gekozen worden voor een gel die de circulatie bevordert, voor een variant die stress en spanning vermindert, of zelfs voor een anti-aging-massagegel die de elasticiteit van de huid herstelt (ideaal bij drachtige dieren!). Nadat de olie is ingetrokken, kan de hond of kat verwend worden met het Terra Beauté mineraalbad of modderbad: deze zijn uitgevoerd in shampoovorm en rijk aan mineralen uit de Dode Zee. De shampoos activeren circulatie, reduceren stress, verminderen irritaties en zorgen voor een diepe reiniging en de afstoting van vlooien en teken. Ook kan er gekozen worden voor een warm bad met de toevoeging van Terra Beauté puur Dode Zeezout, verrijkt met jojoba olie, avocado olie en kaneel: heerlijk om lekker in te ontspannen, de vacht te voeden en droge huid tegen te gaan.

Na al deze ontspanning eindigt de spa-dag met een lekkere crème of lotion, eveneens geheel natuurlijk en volledig afgestemd op wat elk dier nodig heeft. Masseer bijvoorbeeld de revitaliserende mineraallotion in bij verharende dieren, behandel jeukende plekken met mineraalgel tegen jeuk, of gebruik anti-age mineraalgel om de huid tot in de diepste lagen te voeden. Zo kan de hond of kat genieten van een volledige spa-sessie, die goed is voor de band tussen dier en baas én de geestelijke en lichamelijke gezondheid! Kijk snel op de webshop onder het kopje Trimsalon bij Verzorgingsproducten bij het huidige assortiment en kom in maart nog een keer terug, want dan zal het assortiment uit uitgebreid worden!