Soepel bewegen, gezonde spijsvertering en een mooie huid en vacht met HenArt Eggshell!

Laat jouw klanten kennis maken met de revolutionaire producten van HenAart Eggshell Membrane! Eggshell-membrane, gemaakt uit het velletje tussen de eierschaal en eiwit, is een duurzame grondstof die op natuurlijke wijze de gezondheid van hond en kat ondersteunt. Naast een natuurlijk collageen is het een bron van actieve biomoleculen met onder andere hyaluronzuur, elastine, glucosamine, chrondroïtine en collageen.
Deze eigenschappen hebben een klinisch bewezen positief effect op de gewrichten en pezen, de huid en vacht en de darmwerking en het immuunsysteem. Elk onderdeel ondersteunt een ander lichamelijk aspect. Hyaluronzuur ‘smeert’ de gewrichten en collageen ondersteunt kraakbeen en pezen. Het zorgt voor een gezonde spieropbouw, flexibele pezen en heeft bovendien een ontstekingsremmend effect, waardoor gewrichtspijn verminderd wordt. Dit zorgt voor een hogere mobiliteit en een gelukkiger huisdier!

Een dier met een slechte huid of vacht? Ook dan is Eggshell Membrane de oplossing. Het bevat elastine, wat de huidelasticiteit ondersteunt, en hyaluronzur houdt de huid gehydrateerd en vermindert irritatie en droogheid. Ook wordt de groei en gezondheid van de vacht ondersteund en irritatie door zonnebrand verminderd. Tot slot is Eggshell Membrane dé oplossing voor een gezonde binnenkant: het ondersteunt het immuunsysteem en bevat vezels die als prebiotica functioneren en zo zorgen voor een gezonde stofwisseling en spijsvertering.
                Eggshell Membrane is geschikt voor zowel honden als katten en verkrijgbaar in snoepjes of heerlijke blokjes schapenvet, met nadruk op respectievelijk het bewegingsapparaat, de huid en vacht of gastro-intestinale gezondheid. De smakelijke snoepjes zijn aangevuld met vitaminen, en het hoogwaardige schapenvet biedt extra ondersteuning voor een mooie huid en vacht. Geef de producten als kuur, regelmatig gedurende een langere tijd, voor het beste effect. Met Eggshell Membrane is er met lage doseringen al veel effect te signaleren, waardoor een lage dosering al bijdraagt aan een actievere, blijere viervoeter met een prachtige huid en vacht!