Smoofl hondenijsjes: de gezonde, verfrissende traktatie voor de hond!

Heb je al gehoord van Smoofl? Smoofl is de sensatie van deze zomer! Met Smoofl maken jouw klanten namelijk in een handomdraai speciale ijsjes voor de hond, in diverse frisse, zomerse smaken!

Smoofl is een relatief nieuw merk uit ons buurland België, opgericht in 2017. Het merk wil zich onderscheiden door lekkere én gezonde snacks voor de hond te maken. De grootste hit zijn misschien wel de Smoofl hondenijsjes, sinds kort verkrijgbaar bij Van der Meer.

De Smoofl ijsjes zijn extra leuk omdat jouw klant ze zelf kan ‘maken’ voor zijn viervoeter(s). Ze worden verkocht als ijsmix, in diverse lekkere, zomerse smaken. Je kunt bijvoorbeeld denken aan smaken als watermeloen, kokos en aardbei, maar ook in de smaak pindakaas, waar elke hond gek op is. De ijsmix wordt geleverd in een kleurige, vrolijke pot, waaraan de klant enkel water hoeft toe te voegen. Even roeren, het mengsel in een ijsmal gieten met een stokje erbij en klaar is het hondenijsje! Uit één pot ijsmix kan jouw klant 12 Smoofl-ijsjes maken, en de stokjes zijn inbegrepen. Zo kan jouw klant jouw hond in een handomdraai een heerlijke, verfrissende snack bieden die het zeer goed zal doen op warme dagen. Bovendien helpt het eten van een Smoofl-ijsje de band tussen hond en baas versterken, omdat de baas het ijsje vasthoudt terwijl de hond er van eet en zij zo op een leuke manier samen bezig zijn.

Smoofl-ijsjes zijn bovendien niet alleen lekker, maar ook nog eens gezond. De ijsjes zijn vetvrij en laag in calorieën. Eén Smoofl-ijsje bevat net zoveel calorieën als een halve banaan: daarom mag de hond er elke dag één eten. Daarnaast zijn de ijsjes lactose-vrij en ook geschikt voor honden die reageren op producten met lactose. Een gezonde, frisse traktatie die zonder schuldgevoel gegeven mag worden!

De Smoofl ijsmixen zijn verkrijgbaar in verschillende smaken, van watermeloen tot aardbei en kokos en pindakaas. Wij hebben bij Van der Meer een wisselend aanbod met telkens andere smaken: houd onze webshop in de gaten om ze allemaal te proberen! Natuurlijk kun je deze ijsjes maken met elke ijsmal, maar om het écht af te maken verwachten wij op korte termijn ook de echte Smoofl-ijsmallen binnen te krijgen. Met deze leuke mallen kun je ijsjes maken in een pootafdruk met het Smoofl-logo erin.

Wil jij het ook uitproberen? Kijk snel op onze webshop onder ‘Smoofl’ of kom jouw zomerverfrissing halen in onze groothandel!