Laat regen de zomerpret niet drukken met waterdichte hondenjasjes van Croci

Het zal niemand ontgaan zijn: het is een wisselvallige zomer. Waar we de ene dag zwetend met de hond over het strand lopen, lijkt het andere dagen wel herfst. Niet lekker, die vieze regen, en gezien de huidige weersvoorspelling zijn we daar voorlopig nog niet van af.
Veel honden komen niet graag buiten als het regent, en voor baasjes is het ook niet altijd fijn om telkens een verregende hond in huis te hebben. De hond met een jas beschermen kan, maar daar is het nu weer te warm voor. Of niet?

Met de speciale regenjassen van Croci is dit niet het geval! De leuke regenjassen van Croci zijn namelijk volledig waterdicht, maar niet dik gevoerd en daardoor ook comfortabel te dragen met hogere temperaturen. Ook zijn deze jassen ideaal voor honden die op iets koudere dagen vaak een trui dragen, want de jas kan hier gemakkelijk overheen aangetrokken worden zonder dat de kleding telkens gewisseld hoeft te worden. Waterdichte zomerjassen voor de hond dus!

De handige regenjassen van Croci komen in diverse leuke prints, die ieder wat wils bieden. Wat te denken van de Jaguar-jas? Deze jas heeft een zomerse uitstraling met zijn kleurige print met luipaard-patroon en roze naad. De basis van de jas is transparant, wat een leuk effect geeft bij het dragen. De jas heeft zelfs een capuchon en is voor een goede pasvorm voorzien van elastische banden bij de achterpoten. Natuurlijk zorgt de opening op de rug ervoor dat je de riem gemakkelijk kaan de halsband kunt klikken.

De Jaguar-jas wat te modern? Kies dan voor de Paradise-jas in 80’s stijl. Deze jas is uitgevoerd als trainingsjack en voorzien van een rits en kraagje met trekkoord. Door de dunne stof houdt deze jas de hond droog zonder voor teveel warmte te zorgen. De contrasterende blauwe kleuren met het roze biesje en de gesmokte onderkant maken het helemaal af!

Een stoere look kunnen jouw klanten kiezen met de Skipper-jas van Croci. Dit sportieve regenjasje is net als de andere jassen waterdicht, maar niet gevoerd. De jas is uitgevoerd in maritieme stijl, met een print in rood en wit met blauwe accenten en een leuke opdruk. Ook deze jas is voorzien van een opening voor de halsband en elastische banden bij de achterpoten.

Help jouw klanten dus hun hond te beschermen tegen de regen en toch nog te genieten van de zomer met Croci en Van der Meer!