PetMazing: het beste getest!

Ben jij al bekend met PetMazing kattenbakvulling? PetMazing is een ideaal grit voor klanten die op zoek zijn naar een fijn gemalen, klonterende kattenbakvulling met zeer hoog absorptievermogen die ook nog zuinig in gebruik is. PetMazing kattengrit is gemaakt van het natuurlijke bentoniet en bevat daardoor geen schadelijke stoffen. Door de moleculaire structuur van dit materiaal wordt vocht zeer snel geabsorbeerd. Hierdoor klontert het grit direct en blijft de omgeving van de kat schoon en droog.

Wij hebben deze kattenbakvulling aan een test onderworpen om te zien of deze inderdaad beschikt over ‘superieure zuigkracht’, zoals op de verpakking staat aangegeven. Hiertoe is PetMazing samen met twee andere kattenbakvullingen met dezelfde kenmerken van toonaangevende merken getest op absorptie, klontvorming en verbruik.
Een laagje PetMazing en de twee andere vullingen werden met een gelijke hoeveelheid vloeistof overgoten, om vervolgens te kijken hoe de verschillende vullingen hierop reageerden. PetMazing klonterde direct en vormde sneller een vaste klont dan de andere twee merken. Daarnaast kon de klont van PetMazing direct worden opgepakt zonder te verpulveren, waar deze bij het andere grit bij het oppakken uit elkaar viel. Dit zorgt voor een gemakkelijkere reiniging van de kattenbak en voorkomt bovendien door de snelle absorptie van vocht dat urine naar de bodem van de kattenbak kan zakken, en daardoor nare geurtjes kan gaan veroorzaken. Tevens was het opvallend dat de klonten bij PetMazing aanzienlijk kleiner van vorm waren dan bij de andere merken: dit houdt in dat er bij PetMazing minder grit wordt verbruikt om dezelfde hoeveelheid vocht op te nemen en de klant dus langer met dezelfde hoeveelheid grit kan doen! Op onderstaande foto’s is dit duidelijk te zien.

Al met al blijkt uit deze test dat PetMazing, ten opzichte van de twee geteste merken, inderdaad beschikt over een superieure absorptie. Dit zorgt voor snellere vorming van stevigere klonten, minder geurtjes, makkelijker schoonmaken én minder verbruik van grit, wat PetMazing zuiniger in gebruik maakt. Laat jouw klanten het zelf ervaren met de PetMazing Silver Line kattenbakvullingen, verkrijgbaar bij Van der Meer in 10 en 15 liter in de groothandel of via https://shop.vandermeerdiertotaalgroothandel.nl/default.aspx.