Het Van der Meer Pet Fashion & Beauty Event: was jij erbij?

 

Zondag 13 oktober was het zo ver: het Pet Fashion & Beauty Event bij Van der Meer! Na weken voorbereidingen waren wij ontzettend blij zoveel klanten te mogen ontvangen op de eerste editie van dit nu al succesvolle evenement. Want een succes, dat was het! Wij hebben genoten en hopen dat dit ook voor jullie als klanten geldt. De vele positieve reacties hebben ons doen besluiten volgend jaar een tweede editie van het evenement te plannen, dus zet het alvast in je agenda: voor nu staat Van der Meer Pet Fashion & Beauty Evenement 2020 gepland op zondag 18 oktober 2020.

Maar eerst: nagenieten van de editie van dit jaar. Wat was er allemaal te doen bij Van der Meer op deze zondag? Ten eerste natuurlijk de catwalk. Hier werden nieuwe collecties hondenkleding van diverse grote leveranciers geshowd door honden én hun baasjes. Voorbij kwamen hippe merken zoals Croci, Zolux, Trixie en Julius K9, maar ook werd er een Airbuggy geshowd en waren er diverse hondentassen te bewonderen. Onze grote dank gaat uit naar alle enthousiaste deelnemers die met hun hond naar Rotterdam kwamen om mee te lopen op onze ‘dogwalk’, want zonder jullie was deze modeshow niet mogelijk geweest!

Na de modeshow volgde een spectaculaire trimdemonstratie van Asian Fusion-trimster Lisa Hart. Samen met model Fay, een shi-tzu gekozen uit tientallen aanmeldingen, gaf zij de viervoeter onder toeziend oog van een geïnteresseerd publiek een ware make-over. Lisa besteedde veel aandacht aan het uitleggen van alle stappen die zij ondernam om tot het eindresultaat te komen, zoals hoe de beharing van het gezicht te knippen om deze een zachte uitstraling te geven en hoe de poten gelaagd te knippen om deze veel volume te geven, een bekend element in de Asian Fusion. Later tijdens de demonstratie was er voor geïnteresseerden de mogelijkheid om op het podium te komen en Lisa’s vaardigheden van dichtbij te bekijken en vragen te stellen. Een leerzame demonstratie voor alle aanwezigen!

Naast al deze demonstraties hadden de bezoekers de gelegenheid mee te doen aan een demonstratie hondenmassage. In diverse groepjes werden baasjes met hun hond een rustige ruimte binnen gelaten om daar samen met de hond onder de goede zorgen van Tanja Lucas van Kynomassage even een momentje volledig te relaxen. En ook de kids werden bezig gehouden: in de kantine hadden zij de gelegenheid glittertattoo’s te laten zetten, vogelhuisjes te verven en hondenkoekjes te bakken. Verder kon iedereen gedurende de dag de gelegenheid genieten van diverse scherpe acties, kramen met nieuwe artikelen en lekkere versnaperingen aangeboden door Van der Meer.

Hoofdrolspelers op deze dag waren, naast alle catwalkmodellen en hun baasjes, natuurlijk leveranciers Croci en Vivog. Croci is een Italiaans merk dat sterk is in designproducten voor dieren, zoals de jasjes, truien en tuigjes die je op de foto’s en tijdens het event hebt kunnen bewonderen. Ook gaan wij van dit merk diverse speeltjes, mandjes en lifestyle-producten opnemen. Houd al onze kanalen dus goed in de gaten! Vivog is een Frans merk met kwalitatief hoogwaardige trimproducten. Je kunt hierbij denken aan scharen, borstels en kammen, maar ook waterblazers en verzorgingsproducten. Of je professional bent of thuis een hond hebt die je graag in de watten legt, Vivog biedt voor ieder wat wils.
Voor iedereen die nieuwsgierig is geworden naar de collecties van deze merken hebben wij de catalogi van Croci en Vivog online gezet. Klik op onderstaande buttons voor de catalogi die je wilt bekijken.

Zie je iets in één van de catalogi, of wil je graag iets pre-orderen van de zomercollectie? Dat kan! Stuur een mailtje naar klantenservice@vdmdtg.nl en wij gaan ons best doen het betreffende artikel zo snel mogelijk jouw kant op te krijgen. Houdt er rekening mee dat de wintercollectie veelal gelimiteerde items bevat, dus op = op!
Ben je ook benieuwd naar wat Croci en Vivog te bieden hebben, maar wil je liever een papieren catalogus ontvangen? Ook dat kan, laat het ons dan weten via klantenservice@vdmdtg.nl.

Heb jij met jouw hond meegelopen op de catwalk, een demonstratie bijgewoond of ben je benieuwd naar een impressie van de dag? Kijk dan op onze Facebook voor leuke foto’s van het evenement en de deelnemers.

 

Dus: blader door de catalogi, klik door naar onze Facebook of kom langs en geniet samen met ons nog even na van deze leuke dag. Nogmaals willen wij alle deelnemers en bezoekers bedanken voor hun aanwezigheid en enthousiasme. Graag zien we jullie allemaal volgend jaar weer op onze volgende events!