Op weg naar een beter milieu met Imac!

Wil jij samen met jouw klanten en hun dieren meewerken aan een beter milieu? Met Imac kan het! Nieuw in het assortiment van het Italiaanse merk zijn diverse producten gemaakt van Second Life Plastic!

Wat is Second Life Plastic? Second Life Plastic is kunststof van een hoge kwaliteit, maar dan gemaakt van gerecycled materiaal. Huishoudelijk plasticafval wordt gereinigd, gesorteerd en vervolgens omgesmolten naar pellets. Hiervan worden vervolgens nieuwe producten gemaakt. In het geval van Imac is gekozen voor echte klantenfavorieten: de Easy Cat kattenbak en de Linus transportbox.
Het doel van Imac is om op deze manier populaire producten te produceren met zo min mogelijk negatieve gevolgen voor het milieu. Door gebruik te maken van gerecycled plastic wordt er voor minder uitstoot gezorgd en wordt er dus groener geproduceerd. Het milieuvriendelijk produceren van artikelen voor mens en dier wordt immers steeds belangrijker: duurzame en ‘groene’ productiemethoden zijn hoognodig voor het welzijn van de planeet.

Met dit materiaal en deze manier van nieuwe artikelen produceren zonder gebruik van nieuwe grondstoffen zet Imac met zijn klanten vast een stap in de goede richting. Tegelijkertijd blijven de producten van dezelfde hoogwaardige kwaliteit die jouw klanten gewend zijn van Imac. Het resultaat is een nieuwe kattenbak of transportbox van dezelfde kwaliteit en hetzelfde design als de producten zonder Second Life-stempel, maar dan geproduceerd op milieuvriendelijkere wijze. Zo combineer je dus duurzaamheid met kwaliteit en comfort: de perfecte combinatie voor de milieubewuste ondernemer!