Num’axes IOPP Tracker en Pet Data Recorder: altijd op de hoogte van het gaan en staan van hond en kat!

De winter loopt op zijn einde, en dat betekent: lekker naar buiten! Dit geldt voor onszelf, maar ook zeker voor de honden en katten van jouw klanten. Katten trekken er weer op uit en met de hond kan weer lekker in het bos en op het strand gewandeld worden.
Juist in deze tijd, waarin alle dieren weer naar buiten gaan en de lente in hun bol krijgen, vinden veel eigenaren het fijn om altijd en overal goed zicht op het gaan en staan van hun dier te hebben. Dat kan met Num’axes! Het Franse merk biedt onder de naam Eyenimal namelijk twee handige volgmiddelen voor de hond en kat, namelijk de IOPP Tracker en de Pet Data Recorder.

Met de IOPP Tracker en de bijbehorende app weet jouw klant altijd waar zijn dier zich bevindt. Het kleine apparaatje kan bevestigd worden aan de halsband en fungeert als GPS-tracker en opslag, met geïntegreerde SIM-kaart. Nadat de klant de gratis app heeft geïnstalleerd op zijn telefoon, is op de kaart in de app te zien waar het dier zich bevindt, door middel van real-time GPS data. Niet alleen de locatie, maar ook de voorafgaande route van het dier wordt geregistreerd.
Gaat het dier alleen naar buiten of heeft het de neiging af te dwalen? Dan kan er een wegloop-alert worden ingesteld: de klant bepaalt het gebied waarin het dier zich mag bevinden en wanneer het verder afdwaalt dan de aangegeven regio, wordt er automatisch een signaal op de app gegeven. De app toont ook nu eveneens de locatie waar het dier zich dan wel bevindt.
De app is overigens niet alleen nuttig om het dier te tracken. Ook de gezondheid van het dier kan gemonitord worden omdat de IOPP tracker de activiteit van het dier vastlegt. Zo wordt weergegeven of en wanneer het dier actief is en kun je zelfs herinneringen voor bijvoorbeeld vaccinaties in de app zetten, zodat er nooit meer een afspraak vergeten wordt.

De IOPP Tracker is door zijn compacte formaat (4,2 x 3,6 x 1,6 cm) geschikt voor elke viervoeter, zonder tot last te zijn of in de weg te zitten. De batterij kan opgeladen worden met bijgeleverde oplader. Ook bevat het pakket een halsband, maar je kunt er door de verschillende opzetstukjes voor alle typen halsbanden ook voor kiezen een eigen halsband te gebruiken. Bovendien is een duik in zee of sloot of een regenbui geen probleem voor de IOPP Tracker: het apparaat is waterproof en dus werkt ook voor echte waterratten. Geschikt voor alle avonturiers dus, zowel honden als katten!

Voor de klanten die minder behoefte hebben aan een real-time app, is er ook de Eyenimal Pet Data Recorder. Dit is een GPS-opslagapparaat zonder app. Het apparaatje registreert elke tien seconden waar het dier zich bevindt en slaat deze coördinaten op. Tevens wordt er waargenomen wat de activiteit van het dier is. Deze gegevens kunnen vervolgens worden uitgelezen en geregistreerd op de website van Eyenimal, zodat de eigenaar precies ziet welke weg het dier heeft afgelegd. Door het lichte gewicht van slechts 12 gram is deze handige recorder eveneens geschikt voor katten en honden. Bovendien is het apparaatje spatwaterdicht: een regenbui is dus geen probleem!

Met deze handige volgsystemen van Eyenimal hoeven jouw klanten nooit meer in het duister te tasten wat betreft de activiteiten van hun dier. Dat scheelt een hoop stress en zorgen deze zomer! Bezoek onze groothandel of kijk in de webshop onder het merk Num’axes voor deze handige hulpmiddelen.