Natuurlijke ondersteuning bij gezondheidsproblemen van konijnen en knaagdieren met Bunny goVet, ontwikkeld door dierenartsen

GoVet is een lijn van Bunny Nature, een Duits bedrijf dat zich bezighoudt met het produceren van hoogwaardige dierenbenodigdheden voor konijnen en knaagdieren. Onlangs heeft Bunny de goVet-lijn geïntroduceerd. De goVet-producten zijn uniek in hun soort, daar zij ontwikkeld zijn in samenwerking met dierenartsen, maar samengesteld zijn op basis van natuurlijk werkzame planten en kruiden. De producten nemen gezondheid van het dier en tevredenheid van de eigenaar als uitgangspunt en zijn diervriendelijk ontwikkeld en geproduceerd!

De goVet-lijn bestaat uit drie verschillende subcategorieën, namelijk basisvoer, voedingssupplementen en verzorgingsproducten. De basisvoeders bestaan uit een uitgekiende samenstelling van diverse planten en kruiden, waarvan elke variant gericht is op het helpen verminderen van bepaalde gezondheidsproblemen bij konijnen en knaagdieren. Fibreslim, bijvoorbeeld, is een heerlijk mengel aan gedroogde grassen en kruiden dat rijk is aan vezels en dat gewichtsverlies bij dieren met overgewicht ondersteunt. Voor herstellende of zwakke dieren is er de Rescue Feed, en de daarop volgende Energy Dental. Waar de Rescue Feed speciaal ontwikkeld is om als pap aan te bieden, bestaat de Energy Dental uit pellets van extra kleine korrels. Dit maakt beide varianten zeer geschikt voor dieren met gebitsproblemen of verminderde eetlust, daar zij niet alleen zeer smakelijk zijn, maar ook een rijk zijn aan energie om lichaamsgewicht op te bouwen en ingrediënten die een gezonde darmflora ondersteunen. Is het dier hierna opgeknapt, of willen jouw klanten gewoon een goed, natuurlijk voer voor een konijn of knager zonder klachten? Dan is er goVet Daily, een compleet voor uit gedroogde grassen en kruiden rijk aan vezels, inclusief op de behoefte van het dier gebaseerde vitaminen, mineralen en sporenelementen. Al deze hoofdvoerders van goVet zijn vrij van conserveringsmiddelen, toegevoegde suikers en kleur- en smaakstoffen, en natuurlijk geheel plantaardig!

Ook zijn er de goVet voedingssupplementen. Deze smakelijke, aanvullende diervoeders zijn speciaal ontwikkeld om dieren met specifieke gezondsheidsproblemen te ondersteunen. Gekozen is voor ondersteuning van de meest voorkomende klachten, zoals UroPlex ter bevordering van gezonde urinewegen en blaas, BronchoPlex ter ondersteuning van de luchtwegen, ArthoPlex voor een gezond bewegingsstelsel en GastroPlex voor dieren die veel last hebben van de darmen of een abnormale spijsvertering. Alle supplementen zijn samengesteld uit natuurlijke ingrediënten, zoals saliebladeren, brandnetelbald, peterseliewortel of anijszaad, ontwikkeld door dierenartsen om de gezondheid van het dier op natuurlijke wijze te ondersteunen. Ook deze aanvullende voeding is vrij van onnatuurlijke toevoegingen en dierproefvrij!

Tot slot biedt goVet twee verschillende verzorgingsproducten, namelijk de Care Gel en de Kooireiniger. De goVet Caregel is een natuurlijke verzorgingsgel op basis van pijnboomextract voor konijnen en knaagdieren. De gel kalmeert en verzorgt bij huidirritaties, verwondingen en jeuk en stimuleert de haargroei na vachtverlies. De gel komt in een handige spray en is door de gelachtige consistentie gemakkelijk op de aangedane plek aan te brengen. Om het dier na herstel gezond te houden, kunnen jouw klanten kiezen voor de Cage Care, een spuitbus die een oplossing van meer dan 80 effectieve natuurlijke stoffen bevat die bacteriën neutraliseert en vuil oplost. Zo kunnen jouw klanten met Bunny goVet de optimale zorg voor hun konijn of knaagdier dragen, op alle gebieden: het innerlijke en uiterlijke dier én zijn omgeving!